بعد از ده سال دوری از درس و دوسال جون کندن و زحمت زیاد بالاخره به چیزی که میخواستم رسیدم😍😍😍😍😍😍😍😍😍مامایی کرج دارم میاااااااااااااام
انشالله این حس شیرین و این حال قشنگم نصیب همتون بشه🌹❤❤❤❤
خدایا شکرت😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من چرا نمیتونم وارد شدم عزیزم رتبت چن بود کدوم منطقه
در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من چرا نمیتونم وارد شدم عزیزم رتبت چن بود کدوم منطقه
۱۵هزار منطقه ۲ ..آزاد کرج قبول شدم....دولتی هم شهرهای اطراف رو قبول میشم مطمئنا ولی خب من متاهلم و یه نینی توی راه دارم..همین آزاد کرج رو ترجیه میدم🥰😍
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
مبارکت باشه عزیزم بسلامتی منو یادته موقع انتخاب رشته باهات حرف زدم
شرمنده گلم....یادم رفته...چیمیگفتیم؟
وای عزیزم چه عالی موفق باشی گلم من هنوز نتونستم برم سایت دعاکن برام
مرسی گلم...انشالله بیای با خبر خوش خوشحالمون کنی
مدام سعی بکن
دشمنت شرمنده عزیزم درمورد انتخاب رشته من دانشجو پرستاری بودم مبارکت باشه عزیزم خداروشکر
یادم اومد عزیزم😍
مبارکهههه😂 فکرکن این خبر سختی های این اواخر رو شست باخودش بردااااا🤩
ممنون عزیزم😍
آره واقعا ..نیاز داشتم بهش