2777
2789
عنوان

قبول شدم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 66 پست

من چرا نمیتونم وارد شدم عزیزم رتبت چن بود کدوم منطقه 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یکم دلتو بزرگ کن اگه میبینی اذیت میشی وارد تاپیکای قبول نشو❤ میدونم حالت بده و ناامیدی ولی حس ...

☹☹خداروشکر قبول شدن ایشالله همتون بشید

دوس ندارم کسی مث من شه

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

من چرا نمیتونم وارد شدم عزیزم رتبت چن بود کدوم منطقه 

۱۵هزار منطقه ۲ ..آزاد کرج قبول شدم....دولتی هم شهرهای اطراف رو قبول میشم مطمئنا ولی خب من متاهلم و یه نینی توی راه دارم..همین آزاد کرج رو ترجیه میدم🥰😍

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ممنون از همتون...ببخشید تک تک ج نمیدم..از شدت هیجان رو پام بند نیستم😂😂😍😍

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی منو یادته موقع انتخاب رشته باهات حرف زدم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
مبارکت باشه عزیزم بسلامتی منو یادته موقع انتخاب رشته باهات حرف زدم

شرمنده گلم....یادم رفته...چی‌میگفتیم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
وای عزیزم چه عالی موفق باشی گلم من هنوز نتونستم برم سایت  دعاکن برام

مرسی گلم...انشالله بیای با خبر خوش خوشحالمون کنی

مدام سعی بکن

شرمنده گلم....یادم رفته...چی‌میگفتیم؟

دشمنت شرمنده عزیزم درمورد انتخاب رشته من دانشجو پرستاری بودم مبارکت باشه عزیزم خداروشکر

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
دشمنت شرمنده عزیزم درمورد انتخاب رشته من دانشجو پرستاری بودم مبارکت باشه عزیزم خداروشکر

یادم اومد عزیزم😍

مبارکهههه😂 فکرکن این خبر سختی های این اواخر رو شست باخودش بردااااا🤩

ممنون عزیزم😍

آره واقعا ..نیاز داشتم بهش