کراشم یکی از اقوام نزدیک هستن بعد چند ماه هست با یه پیج فیک فالوش کردم بعضی وقتا استوری هاشو ریپلای میکردم ،چند روز پیش تولدش بود پیام دادم واسه تبریک بعد اونم گفت ممنون منم واسه اولین بار یه قلب ابی واسش فرستادم😬😑اون که دید فرداش قلب رو دلیت کردم بعد امروز فک کنم شک کرد🤒پیام داد که من شمارو میشناسم منم گفتم نه از کجا بشناسید چطور😂😑بعد گفت تو از کجا منو میشناسی گفتم منم نمیشناسمتون😂😬گفت از کجا پس پیج منو فالو کردی گفتم که پیج دوستاتون رو داشتم از تگی که کردن من فالو کردم😬گفت که شما نداری که (حالا من قبلا یکیشونو داشتم)گفتم دارم که دارم ،گفت نداری که منم واسش نوشتم که شما درست میگید (حقیقتش ترسیدم😬😭)بعدم بلاک و ...
باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩❤️👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩❤️👨
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤