2821
2789
عنوان

دلم شکست

2306 بازدید | 23 پست

صبح پسرم دوباره یه حرف بد زد بهم و من خیلی اعصابم خورد بود و بهش گفتم یه بار دیگه بگی دهنتو پر خون میکنم( میدونم حرفم اشتباه بود و البته هیچ وقت نزدمش و نمیزنم)و شوهرم شنید و چنان سرم داد زد و بهم فحش داد گفت غلط میکنی دست بزنی بهش گه میخوری میگی میزنم تو دهنت گفتم از تو یاد گرفته این جوری بامن صحبت میکنه اگه یه کم رعایت کنی اینم اینجوری حرف نمیزنه بیشتر قاطی کرد و بهم گفت حتما لیاقتت در همین حده که فحش بشنوی و کلی داد و بیداد کرد و گفت نکنه من نیستم میزنیش ها و از پسرم پرسید اونم گفت نه بیچاره بچمم داشت سکته میکرد و اومد بوسیدش و گفت ببخش داد زدم پسر و یه پولی داد بهش واسه قلکش و منم هیچی نه نگام کرد نه گفت ببخشید همینجوری داشتم گریه میکردم اصلا محلم نذاشت حسودیم شد خیلی دوست داشتم به منم بگه ای خدا این ادم چقدر سنگدله چقدر نامرده نمیدونم چرا اینقدر بدش میاد ازم 

چرا مردا اینقدر بی احساسن😔

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همون پسر فردا تو روی خودشم وایمیسه.

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

محلش نزار تا آدم بشه، بی فرهنگ نمیدونه نباید جلو بچه باهات اینطوری حرف بزنه، اگر ادب نشد و معذرت خواهی نکرد بگو یه بار دیگه باهام اینطوری حرف بزنی جلوی بچه منم همونطور که لیاقتت هست جوابتو میدم

به نظرم رو بچت کار کن هیچ وقت نزار بی احترامی کنه 

به شوهرتم پیش بچت چیزی نگو 

بچه های امروز خیلی حالیشونه مطمعن باش گول اون پول قلک رو نمیخوره ,میفهمه کاره باباش اشتباه بوده 

مطعن باش زمانی میرسه و همین بچه باهاش برخورد بد میکنه

خدایا شکرت برای وجود دخترم 
به نظرم رو بچت کار کن هیچ وقت نزار بی احترامی کنه  به شوهرتم پیش بچت چیزی نگو  بچه های ا ...

من خیلی باهاش راجب این چیزا حرف میزنم و احترام  وادب یادش میدم و همیشه به بقیه احترام میزاره و اصلا بد حرف نمیزنه فقط با من اینجوریه 

من خیلی باهاش راجب این چیزا حرف میزنم و احترام  وادب یادش میدم و همیشه به بقیه احترام میزاره و ...

ببین ضعف پسرتو حتما میدونی از ضعفش نسبت به خودت استفاده کن 

مثلا من دخترم بگم دهنمو باهات میبندم حرف نمیزنم 

دیگه تکرار نمیکنه

خدایا شکرت برای وجود دخترم 
ببین ضعف پسرتو حتما میدونی از ضعفش نسبت به خودت استفاده کن  مثلا من دخترم بگم دهنمو باهات میبن ...

اره پسر منم از یه چیزایی محرومش کنم گوش میده بهم و چند روز بود براش.قانون گزاشته بودم اگه حرف بد نزنه مثلا شبش باهاش هر بازی بخواد انجام میدم یا یه چیز دیگه و خیلی بهتر شده بود 

چرا همیشه مشکل داریم این اخرم که زیاد یود ولی باز دوروز بود خوب بودیم دوباره امروز قاطی کرد

خب پس رفتارش برمیگرده به همون مشکلاته قبلی 

چون همچین واکنشی ازش ، بدونه هیچ مشکله قبلی  واقعا عجیب بود 

همه‌که روانشناس ومربی تربیت کودکان به دنیا نمیان‌

باید اموزشش ببینن ، حتی خوده شما 

مشکلاتتون رو حل کنید و بعد هم بهش یاد بدین 

حتی اگه پدرمادر دارن باهم دعوا میکنن و بچه مثلا طرفه مادر رو گرفت ، مادر باید به بچه برگرده بگه تو چیزی نگو حق با  پدرته 

یادتو این‌مورده شما شوهرتون جلوی بچه نه ، درخلوت باید بهتون تذکر میداد

فقط بلد نیست

درخواست دوستی قبول نمیکنم