2821
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2306 بازدید | 23 پست

چون دل ب دل راه داره یه مدت صادقانه از ته وجودت عاشقش باش اصلا لازمم نکرده فیلم بازی کنی حتی اکه باهاش سردی بازم تو دلت سعی کن عاشفش باشی کارما کاری میکنه اونم عاشقت بشه

بی تو این تن شکسته داره کم کم جون میگیره....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجب روویی داره شوهرت . چجوری رووش شده بگه لیاقتت همینه که فحش بخوری 

چقد بی ادبه مرد به این بزرگی 

عزیزم یه چیز میگم ناراحت نشی عقل پسرت از شوهرت بیشتره . پسرت رو نصیحت کن و باهاش حرف بزن بهش بگو که چقد دوستش داری و وقتی که حرف زشت میزنه چقد ناراحت میشی شک نکن که درک می‌کنه و کم کم دیگه حرف زشت نمیزنه 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
سلام اسی معذرت خواهی نکرد ازت؟ تا اومد به خودت برس اصلا هم محلش نزار  سرسنگین باش

نه فقط قبلش زنگ زد گفت دارم میام چیزی نمیخوای منم گفتم یه ماست بخر گفت چرا صدات گرفته  گفتم نمیدونم هیچی نگفت و اومد ناهار خورد و باز رفت

نه فقط قبلش زنگ زد گفت دارم میام چیزی نمیخوای منم گفتم یه ماست بخر گفت چرا صدات گرفته  گفتم نمی ...

اینو بخون خیلی خوبه...

ولی تو توی قهر باشه شاید معذرت خواهی کرد

اگر اشتی کردین خبر بده لایکم کن بخونم

پیگیریم ماها

.... 

عیب نداره گلم غصه نخور،شما به حرفای زشت پسرت خیلی واکنش نشون میدی برا همین هی تکرار میکنه.گلم گفتم که اصلا اعتنا نکن.منم اگه شوهرم سر بچم داد بزنه خییلی ناراحت میشم.اعصابتو خرد نکن تازه آشتی کردین لطفا نذار خراب شه رابطتون عزیزم. میدونی که پشت حرفای زشت بچت منظوری نیست پس ناراحت نشو و بی اعتنا باش خودش درست میشه باور کن.