2777
2789

اونا خودشون پولشون حرومه چه ربطی به شما داره 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگیر ازش بابا

قدیما میگفتن نگیر و تاوان خوردن نداره. تهشم ملت رو هار کردن. طرف هر غلطی میکنه و حتی دیه هم نمیده

درحالیکه بدونه کاراهاش حداقل تاوان ریالی داره خودش رو جمع میکنه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

حرفت منو یاد داستانی انداخت که مردی بچش رو فقط با نون حلال بزرگ میکرد . هر چی میخواست بده به بچش کلی دنبال حلال بودنش میگشت . مثلا از هر قصابی خرید نمیکرد . از کسی خرید میکرد که با خدا باشه و تو کارش حروم نباشه . بچشم هیج کجا نمیرفت و همیشه خونه بود . تا یه روز میره بیرون و ادمهایی رو که میبینه میترسه . میگه بابا اینا کین ؟ چرا این شکلین ؟ انگار این لقمه ها باعث شده بود فطرتش پاک بمونه و چشم بصیرت داشه باشه . 

برای همینه میگن نگیر و این پول خوردن نداره . حالا درست و غلط نمیدونم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

حلال و حروم بودن پول اونا روی پولی که شما حقته بگیری تاثیر نداره، مثلا ارث پدری به فرزند حلاله حتی اگر اون پدر از راه حرام کسب کرده باشه، خود اون پدر باید تاوان حرام خوریش رو بده

با این حال اگر دلتون چرکینه بگیرید بدید خیریه