2777
2789

برا ماهم بود نوع چوبشه

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قبل خرید چک نمی کنید سوسک و اینا نداشته باشه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

مگه قبل خرید چک نمی کنید سوسک و اینا نداشته باشه

مشخص نمیشه خونه قبلی ما همینجوری شد. کامن زده بودن تر تمیز کرده بودن دو روز بعد دیدیم واویلا سوسکه که از زمین و زمان میباره

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

خمیر سوسک کش امحا بگیر از داروخونه کلا نابود میشن 

فاصله خوشبختی با من خیلی کوتاه است امیدوارم زودتر خوشبختی را در آغوش بگیرم🌺🌺🌺  نقش هستی نقشی از ایوان ماست /  خاک و آب و باد سرگردان ماست🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️
مشخص نمیشه خونه قبلی ما همینجوری شد. کامن زده بودن تر تمیز کرده بودن دو روز بعد دیدیم واویلا سوسکه ک ...

چه بد

من که عذاب وجدان نمی ذاره همچین کاری کنم

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

اهوم، مستاجر توش بوده اصن تمیز نکرده بودن افتضاح بود دستم درد گرفته ازبس تمیز کردم😓

آخی عزیزم برو عطاری بهش بگو یه موادی میخوام برا سوسک کابینت بهت یه چیز میده

بد اخلاق نیستم اما خوب قرارم نیست با همه خوب باشم...!
چه بد من که عذاب وجدان نمی ذاره همچین کاری کنم

فروختیم اونجارو. با دروغ و کلک به ما فروختن ولی ما راست و حسینی به مالک جدید گفتیم چه جور خونه ایه و کلی زیر قیمت فروختیم و ضرر دادیم. طبقه بالاش سه تا مرد مجرد معتاد بودن یا مواد میکشیدن بو و دودش مال ما بود یا پارتی میگرفتن یا دعوا میکردن. خونشم سوسک  داشت کلا تو ساختمون رخنه کرده بودن

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺