یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
عزیزم چون تو کابینت اونجاست نابود نمیشن ماهم چند سال پیش یه جابودیم کابینتش سوسک داشت الان هرجا بریم همراه ماهستن هرکاری می کنیم کم میشن دوباره زیاد میشن
فاصله خوشبختی با من خیلی کوتاه است امیدوارم زودتر خوشبختی را در آغوش بگیرم🌺🌺🌺 نقش هستی نقشی از ایوان ماست / خاک و آب و باد سرگردان ماست🧜♀️🧜♀️🧜♀️🧜♀️
مشخص نمیشه خونه قبلی ما همینجوری شد. کامن زده بودن تر تمیز کرده بودن دو روز بعد دیدیم واویلا سوسکه ک ...
چه بد
من که عذاب وجدان نمی ذاره همچین کاری کنم
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
فروختیم اونجارو. با دروغ و کلک به ما فروختن ولی ما راست و حسینی به مالک جدید گفتیم چه جور خونه ایه و کلی زیر قیمت فروختیم و ضرر دادیم. طبقه بالاش سه تا مرد مجرد معتاد بودن یا مواد میکشیدن بو و دودش مال ما بود یا پارتی میگرفتن یا دعوا میکردن. خونشم سوسک داشت کلا تو ساختمون رخنه کرده بودن
من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺