مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نه من تحصیلی نمیخوام برم کسی هم بهم وعده نداده فقط از خانواده م میخوام فاصله بگیرم
از چاله میفتی تو چاه بدون هدف کدوم کشور؟؟؟من رو سال تمام برا همین ترکیه زپرتی برنامه ریختم زبان یاد گرفتم تخصص دارم به کاریاب اعتماد نکردم کارمو خودم پیدا کردم اومدم باز شش ماه کارتن خوابی کشیدم تا روبراه شدم نکن دختر جان گرگا میخورن که چه عرض کنم تیکه تیکت میکنن
از چاله میفتی تو چاه بدون هدف کدوم کشور؟؟؟من رو سال تمام برا همین ترکیه زپرتی برنامه ریختم زبان یاد ...
بخدا دیگه عقلم کار نمیکنه همش میگم درست میشه اما نمیشه خواستم درسمو بخونم اما نشد تا گرم درس خوندن میشم بحث ازدواج رو میکشن وسط پسره میاد میگه نمیخوام زنم بره سرکار محل کار پر فسادِ وقتی هم میره گورشو گم میکنه میگن تو توقعاتت بالاس، پدرم تا میام برم بیرون دو شاخ مو هام بیرون باشه جلو جمعی که اصلا منو نگاه نمیکنن میگه روسریت رو بیار جلو چادر نپوشم میگه تو بی حیایی من خستههههه شدم چه غلطی کنم من زبان بلد نیستم هیچ کشوری رو نمیشناسمو در موردش اطلاعات ندارم تنها جایی رفتم کربلا بوده شما که تجربه داری میگی چکار کنم
بخدا دیگه عقلم کار نمیکنه همش میگم درست میشه اما نمیشه خواستم درسمو بخونم اما نشد تا گرم درس خوندن م ...
متاسفانه تو مملکتی هستیم که جونای خیلی افسرده هر روز در حال بیشتر شدنه بهت حق میدم هیچ کاری نمیشه کرد اخه تو اون خراب شده واقعا هدف گذاری کن رو یه کشور حداقل زبانشو فشرده وقت داری تو خونه ای یاد بگیر راجع بهش اطلاعات جمع کن بعد
بخدا دیگه عقلم کار نمیکنه همش میگم درست میشه اما نمیشه خواستم درسمو بخونم اما نشد تا گرم درس خوندن م ...
به نظرم باید یا یه پول قلمبه داشته باشی که بتونی بری . یا تخصص و بتونی کار خوب پیدا کنی رو هوا به نظر خودت می شه ؟زبان یاد گرفتن اسونترین قسمت کار هست . اونو که می تونی . بقیه ماجرا مهمه.