2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست
به نظرم باید یا یه پول قلمبه داشته باشی که بتونی بری . یا تخصص و بتونی کار خوب پیدا کنی رو هوا به نظ ...

متاسفانه پدرم برای یادگرفتن مهارت حمایتم نمیکنه سرکارم نمیذاره برم فقط میخواد ازدواج کنم

متاسفانه پدرم برای یادگرفتن مهارت حمایتم نمیکنه سرکارم نمیذاره برم فقط میخواد ازدواج کنم

خودت دست به کار شو . تو خونه یه زبانی بخون . اپلیکیشن duolingo خوبه . می تونی غیر حضوری آموزش ببینی .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارتن خوابی تو ترکیه ؟ شاید منظورت خونه های پیش ساخته هست؟

نه دیگه در اون حد منظورم سختی خیلی زیاد و بی خانمانی یه هفته خونه این یه هفته خونه اون😐

پدیده منم،گور پدر شاندیز...!!!
از چاله میفتی تو چاه بدون هدف کدوم کشور؟؟؟من رو سال تمام برا همین ترکیه زپرتی برنامه ریختم زبان یاد ...

جوکر جان اطلاعاتی در مورد لاتاری داری به من بدی، به نظرت ثبتنام کنم؟

جوکر جان اطلاعاتی در مورد لاتاری داری به من بدی، به نظرت ثبتنام کنم؟

اتفاقا امشب میخوام پیگیری کنم بهت خبر میدم من شاید ثبت نام کنم ولی اطلاعات کامل ندارم الان هر چی بگم دروغ گفتم

سلام جوکر جان خوبی؟ چیکار کردی بابت لاتاری ثبتنام کردی؟

سلام والا وقت نمیکنم اصلا تو استانبول درگیر همزمان چندتا کارم ولی ثبت نامش رایگانه یکی یا دوتام فایل عکس زمینه سفید اینا میخواد فایلش نه خودش فرمم به زبان انگلیسیه که بعضی جاها انحام میدن ۱۵۰ تومن میگیرن تو ایران تبلیغاشونو دیدم بعضی موسسه های مهاجرتی