2821
2789
عنوان

پرده بکارت

1911 بازدید | 62 پست

سلام خانما ....من یکسال پیش رابطه داشتم با نامزدم و اولین رابطم بدون خون بود ولی دل دردو کمر دردو داشتم روز بعدیش دکتر رفتم و گفت بکارتت سالمه ...گفت ارتجاعیه هرچی ب دکتره گفتم ک بزار شوهرم بیاد داخل گف نه مرد نیاد داخل و گفت بکارتت سالمه ...بعد یکسال رابطه با شوهرم دیشب دعوامون شد بهم گفت من بهت شک دارم معلوم نی دختر بودی 😔😔قلبم شکست بخدا فقط خدا نیدونه چ دردی کشیدم بخاطر چیزی ک ساخته زهن مریض اون بوده ..بنظرتون جیکار کنم بنظرتون بعد یکسال هستش هنو ...برم دکتر چی بگم توروخدا کمکم کنیددد ...قبلش خاستم برم نامه سلتمت بکیرم بخاطر بی پولی نرفتم 😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزن دهنش 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

تو هم میگفتی از کجا معلوم تو هم باکره بودی( یا اصطلاحاً پسر بودی) 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

تازه عضو شدنتون مبارک

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
2823
2791
2779
2792