2777
2789

مامانم چند روز پیش اومد خونمون ، متاسفانه ناقل بود و به هممون کرونا داد ، خودش الان بیمارستانه ، منو شوهرمم حالمون خوب نیست ، با مادرشوهرمم یکجا میشینیم ، مادرشوهرم پیره و کلیه هاش مشکل داره ، اونم گرفته ، خواهرشوهرامم همه از ما گرفتن ، حالا شوهرم همش میگه تقصیر مامانته ، همش میگه دعا کن کسی طوریش نشه وگرنه مامانت چطوری میخواد خودشو ببخشه ، همش با حرفاش داره اذیتم میکنه ، چیکار باید بکنم ، دلم میخواد گریه کنم ، شماها جای من بودین چیکار میکردین 

شوهرت حق دارع ‌ 

مادرت دقیقا کارش تو خونت چی بود؟! 

وقتب ناقل بود باید میموند تو اون خونش ن بیرون و خونه ی اینو اون... حالا ایشا...ا چیزیشون نمیشه

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مامانت میدونست کرونا داره و اومده خونتون؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامانتم کرونارو که نخریده اونم از یکی گرفته این بیماری همینجوریه دیگه خیلی سریع منتقل میشه

ولی اگه تو و خونواده تم از مادرشوهرت میگرفتین ممکن بود تیکه بندازی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بگو مگه از عمد کرده بعدش شاید اول ما مریض بودیم و به اون دادیم چون اون بدنش صعیف تر بوده اول اون نشون داده 

نمیشه مقصر کرد کسی رو

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
شوهرت حق دارع ‌  مادرت دقیقا کارش تو خونت چی بود؟!  وقتب ناقل بود باید میموند تو اون خون ...

شوهرم خودش رفت دنبالش اوردش خونمون ، موقعی که اومد حالش خوب بود مامانم ، تو خونه ی ما یهو حالش بد شد ، خودش که نمیدونسته کرونا داره 

بگو از کجا معلوم ما به مامانم ندادیم

این چیزی نیست که دست خود آدم باشه

پیش اومده

قتل عمد که نبوده

مامانم خودش بفهمه خودش ناراحت میشه

ولی خودم و خود مامانم هم مریضن

دیگه این مسئولیت دوتامون بود که هر رفت و آمدی رو قطع کنیم

چرا خواهرت از مامانت گرفتن؟

به همون دلیل :/

مگه مادرت خبر داشت کورنا داره

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی