2777
2789
عنوان

بی بیچک +عکس

143 بازدید | 21 پست

سلام😔

بی بی چک زدم ۶روز مونده تاموعدم ولی یه هاله خشک وخالیم ننداخت دلم وبهش خشک کنم😔😔

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بعد عقب انداختن بزنی

دفعه قبل ۴روز مونده بود به موعدم پررنگ افتاد

ولی سقط شد

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
تو خیلی زود بیبی زدیا:| حتی ازمایشم بعد یک هفته از عقب انداختن درست نشون نمیده تازه تو ۶روز قبل زدی: ...

آخه من از آخرین نزدیکبم ۱۱روز گذشته نباید یه هاله می نداخت😔؟؟

بصبر عزیزم بذار۶ روز از بعد موعدت بزن ان شاء الله مثبته

آخه از آخرین نزدیکیم ۱۱روز گذشته😔

آخه من از آخرین نزدیکبم ۱۱روز گذشته نباید یه هاله می نداخت😔؟؟

نه عزیزم نباید مینداخت چرا الکی میزنی که خودتو نا امید کنی حتما حتما باید یک هفته بعد شروع پریودت بگذره یعنی حتما حتما کم کم یک عفته عقب بندازی که درستش یک هفته و نیم دو هفتس

من یه سوال دارم ببخشید که میپرسم اگه نزدیک پریود باشین مثلن در حد کم تر از یک هفنه منی بره داخل ...

آره بعضیا تخمک گذاریشون دیر اتفاق می افته 

آخه از آخرین نزدیکیم ۱۱روز گذشته😔

خب باید لقاح تشکیل بشه 

ناامید نشو یکم بصبر - تا دو هفته دیگه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
نه عزیزم نباید مینداخت چرا الکی میزنی که خودتو نا امید کنی حتما حتما باید یک هفته بعد شروع پریودت بگ ...

چی بگم والا یکم امیدوارم کردی

۳ساله منتظرم این سری کلی آمپول زدم ودارو خوردم 

برام دعا کن صبرم لبریز شده😔🌹