بی بی چک زدم ۶روز مونده تاموعدم ولی یه هاله خشک وخالیم ننداخت دلم وبهش خشک کنم😔😔
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
چی بگم والا یکم امیدوارم کردی ۳ساله منتظرم این سری کلی آمپول زدم ودارو خوردم برام دعا کن صبر ...
حس مثبت بده به خودت از الان شروع کن اگه این ماه باردار نشدی تصور کن که سه ماه دیگ بارداری من واقعا کل زندگیم همینطوری میچرخه تصور میکنم فلان چیزم تا چند ماه دیگ میشه همون حتی غیر ممکن نرین چیزا من ادمی نبستم که دست به دعا باشم اما به بیشتر چیزا رسیدم حق داری سخته اما کار کن روخودت
خب باید لقاح تشکیل بشه ناامید نشو یکم بصبر - تا دو هفته دیگه
ناامیدنیستم سپردمش بخدا
دلم یکم شکسته 😔 فکر کردم اگه باردارباشم یه هاله کم رنگ می افته
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
[QUOTE=209177864]حس مثبت بده به خودت از الان شروع کن اگه این ماه باردار نشدی تصور کن که سه ماه دیگ بارداری من واقعا ک ...[/Q
چشم حتما 💖
ممنونم که برام وقت گذاشتی ونوشتی مهربون🌹
ایشالا که همه چی درست میشه گلم ولی ۶روز قبلش زوده حتی اگه باردار باشی هم نمیزنه دیگه بزار از موعودت ...
ممنون مهربون
من از حرفاتون انرژی گرفتم 🌹🌹