2777
2789

نسبت به زندگی و آیندم خیلی بی میل شدم... برام همه چی بی معنا هست... مدام میگم وقتی قراره بمیرم چرا زحمت بکشم چرا درس بخونم... وحشت ناک تر اینجاست که کنکوری ام هستم.... تمام روز بی حال افتادم رو تخت اصلا میل به خوردن هیچی ندارم... نه حال دارم درس بخونم نه حال دارم هیچ کاریییی بکنم... دست خودمم نیست نمیدونم... بشدت هم لاغر هستم جوری که دیگه زیر چشمام گود افتاده و اکثر وقتا رنگ و روم زرده.... احتیاج به یه تغییر بزرگ دارم که منو از این حال خارج کنه ولی نمیدونم چی 😭😭😭😭

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

خانوادمم مدام سرکوفت میزنن... مادر و پدرم خیلی پیرن منو درک نمیکنن... من فقط هیجده سالمه 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

چرا کسی نیست 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتونو از هرچیزی مهمتر بدونید و برا زندگیتون هدف داشته باشین و به چیزای بیخودی که بهتون مربوط نمیشه فکر نکنید

کمی خودخواهی بد نیست

و در ضمن دارید نشونه های افسردگی از خودتون نشون میدین

بیشتر مواظب باشین 

یه سوالم ازتون دارم

آیا به تازگی کسی از اطرافیان که دوسش داشتین فوت شدن؟

🔬🧪🧬👩🏻‍🔬🎓
خودتونو از هرچیزی مهمتر بدونید و برا زندگیتون هدف داشته باشین و به چیزای بیخودی که بهتون مربوط نمیشه ...

آره 😭😭

آره 😭😭

خب عزیز دلم دلیل این حسی که دارین همینه 

آدم وقتی یه عزیز از دست میده احساس میکنه یه تیکه از روحش رفته

شما الان تو دوره سوگ هستین و باید با کسی درد و دل کنید 

دارید با خودتون فکر میکنید که بعد اون زندگی رو دوست ندارید و همه چیز بیخوده و برای اون شخص دلتنگ هستین

منم درست سال کنکورم همین اتفاق برام افتاد خیلی حس بدیه و شمارو کاملا درک میکنم

به نمازتون و حرف زدن با خدا بیشتر اهمیت بدین و به این فکر کنید که اون شخص الان به وضع شما آگاهه و از دیدن ناراحتی شما به شدت ناراحت میشه 

به خودتون فرصت بدین و گریه کنید که سبک بشین

ولی این قول رو هم از خودتون بگیرید که باید به مرور زمان بهتر بشین

شما اون شخصو فراموش نمیکنید ولی باید بتونید آروم آروم ذهن خودتونو جمع کنید

نباید تو دوره سوگ بمونید 

از خدا صبر طلب کنید و فراموش نکنید فقط خودتون میتونید حال خودتونو خوب کنید

سعی کنید برای اون شخص نماز و قرآن بخونید و بهش هدیه کنید

از خدا میخوام هرچه زودتر حالتون خوب بشه

🔬🧪🧬👩🏻‍🔬🎓
خب عزیز دلم دلیل این حسی که دارین همینه  آدم وقتی یه عزیز از دست میده احساس میکنه یه تیکه از ر ...

ممنون عزیزم ان شاء الله 🙏❤️🌹