2777
2789
اتفاقا من همه نمازام اول وقته هم اذان میگن میخونمش اون دعای امام زمان ۴۰ رورش ک پشت هم نمیشه دیگ چون ...

دعا ک اشکال نداره موقع پریودی حتی قرآنم اشکال نداره فقط دستت رو آیه ها نخوره ان شاءالله حاجت روا بشی به حق امام رضا 💚

دعای فرج امام زمان گلم ۴۰ روز بعد نماز صبح بخون آره حشر حتما بردار راستی از همه ی این مستحبات بهت ...

حشر رو ک تست کردم الان برم طه رو تست کنم ایشالا با طه ج بگیرمممممم دیگگگگگ😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا ک اشکال نداره موقع پریودی حتی قرآنم اشکال نداره فقط دستت رو آیه ها نخوره ان شاءالله حاجت روا بشی ...

عههه فک گردم منطورتون اینه ک حتما بعد نمار صبح باشه برا همون پرسیدم مررررررسی بانوی مهررررربون و خوش قلببببب الهی ک خودتم هرچی تو دلت هس بهش برسییییییی

پس فعلا طه رو تست میکنم ک شمام جواب گرفتی برام دعا کن خدا دلمو شاد کنه

انشالله یه بخت خوب قسمتت بشه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
الهیییییی امیننننن مرسییییییی مهربون الهی ک خودتم هرچی میخوای خداببخشه بهت

قربونت❤️

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
عسل جون میخواستی بچه منو تعیین جنسیت کنی😂😂

تاپیکو یهو زد قفل کرد اها بذا بگم بت اگ شکمت تیزه احتمال قوی پسره اگ گرده و بیشترین چاقی تو باسنته دختره احتمال قوووووی حالا بگو نی نی ات چیه؟😍 

تاپیکو یهو زد قفل کرد اها بذا بگم بت اگ شکمت تیزه احتمال قوی پسره اگ گرده و بیشترین چاقی تو باسنته د ...

نمیدونم هنوز خیلی کوچیکه فک کنم اندازه عدس باشه😂

شکمم درنیوردم هنوز خخ