2777
2789

اره خیلی موثره من برای رسیدن به شوهرم هم طه خوندم هم معراج

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی موثره من برای رسیدن به شوهرم هم طه خوندم هم معراج

میشه بگی چطوری بخونم؟تو اینترنت متفاوت نوشته مثن نوشته ۲۱ تا تو ۲۱ روز یا ۴۰ تا تو ۴۰ روز کدومشو بخونم؟

معراج رو چطوری بخونم؟

میشه بگی چطوری بخونم؟تو اینترنت متفاوت نوشته مثن نوشته ۲۱ تا تو ۲۱ روز یا ۴۰ تا تو ۴۰ روز کدومشو بخو ...

40روزبخون روزی یکی

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
نشست یا ننشست ؟ بهرحال موثره خیلییی امیدوارم خوشبخت بشی راستی چله ی دعای فرج الهی عظم البلاء رو هم ...

نه ننشست 

ینی دوباره چله حشر و اینا رو وردارم؟الان چله طه ورداشتم 

این دعاهه چیه و چطوریه خانومی؟

نه ننشست  ینی دوباره چله حشر و اینا رو وردارم؟الان چله طه ورداشتم  این دعاهه چیه و چطوری ...

دعای فرج امام زمان گلم

۴۰ روز بعد نماز صبح بخون

آره حشر حتما بردار

راستی از همه ی این مستحبات بهتر واجباته

چله ی نماز اول وقت خود معجزه اس

دعای فرج امام زمان گلم ۴۰ روز بعد نماز صبح بخون آره حشر حتما بردار راستی از همه ی این مستحبات بهت ...

اتفاقا من همه نمازام اول وقته هم اذان میگن میخونمش اون دعای امام زمان ۴۰ رورش ک پشت هم نمیشه دیگ چون پریود مبشبم اشکال داره؟

وای ایشالا حاجتمو بگیرممممم دعام کننننن