2777
2789
عنوان

شوهرمو از خونه بیرون کردم.💪

751 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

پیرو تاپیک های قبلی که داستان زندگیمو مفصل براتون تعریف کردم چند نفرتون لطف کردین پیام دادید خواستید از حال و روزم بگم.

راستش آخرین درگیری که داشتیم خیلی شدید بود و دست روم بلند کرد. منم فرصتو مناسب دیدم و با عرض معذرت زدم به غربتی بازی.

زنگ زدم بابا مامانم اومدن طبق معمول حمایت کردن از اون حیوون و خواستن با سرکوب من این زندگی نحس رو ادامه دار تر از این بکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین قهرمان😂😂

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

خونه مال خودته عزیزم؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

دمت گرم 

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

وقتی اومدم خونه با لب تابش کار میکرد وسایلشوو جمع کردم و با جدیت تمام از خونه بیرونش کردم

خواست حمله کنه و وحشی گری... با تی آشپزخونه زدم تو شکمش و گفتم تا زنگ نزدم ۱۱۰ برو

خیلی از بی ابرویی میترسه

گفت بچمو میبرم

گفتن اون محضری که عقد کردین از این شهر رفته و کلی از این جا به اون جا دویدم. بالاخره مهریمو اجرا گذ ...

من بهت افتخار میکنم که نذاشتی بیشتر بهت ظلم بشه 🌸 ازت خواهش میکنم اصلا جا نزن ،حتی اگه خسته شدی هم باز جا نزن چون همیشه تهش قشنگه