2789

من با سیب زمینی آبپز و کبابی لاغر کردم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لایک لطفا

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
تقریبا ۷۵ گلم

عریزم من کالری شماری انجام رژیم خوبیه به نظرم من اصلا نمیتونم ی غذا بخورم غذام همون غذایی هسش ک برای همسرم درست میکنم وزنت زیاد نیست زود میتونی کم کنی قدت چنده؟ 

اگه حوصله کالری شماری داشته باشی عالیه دوستم از ۹۵ رسیده ب ۷۷ 

وزن اولیه 
عریزم من کالری شماری انجام رژیم خوبیه به نظرم من اصلا نمیتونم ی غذا بخورم غذام همون غذایی هسش ک برای ...

عزیزم ۱۶۷قدمه ولی بلد نیستم کالری شماری انجام بدم یعنی کالری غذاهارو نمیدونم

عزیزم ۱۶۷قدمه ولی بلد نیستم کالری شماری انجام بدم یعنی کالری غذاهارو نمیدونم

چندتا برنامه کالری شمار هسش ب اسم کرفس زیره مانکن 

من از مانکن استفاده میکنم زیره ام خوبه ولی همیشه باید نت داشته باشی آنلاین 

اگه مانکن و نصب کردی نمیخواد قسمت هدفشو بخری وزنت و ضرب در ۲۰ کن ۲۰۰ تا ازش کم کن هفته ای یک کیلو کاهش داری 

وزن اولیه 
خوش به حالت عزیزم میشه به منم بگی برنامه ت چی بود 

با توجه ب وزنت میشه ۱۳۰۰ کالری ۱۵۰۰ کالری ک مصرف کنی وزنت ثابت میمونه بالا نمیره ولی ۱۳۰۰ کاهش داری 

این هزارو سیصدو بین وعده هات تقسیم کن 

میتونی دوتا و بستنی و یه نون خامه این بخوری ببندی میتونی وعده های کوچیک و مفید بخوری و مقدارش تو برنامه ثبت کنی

وزن اولیه 
با توجه ب وزنت میشه ۱۳۰۰ کالری ۱۵۰۰ کالری ک مصرف کنی وزنت ثابت میمونه بالا نمیره ولی ۱۳۰۰ کاهش داری& ...

خیلیم عالی دستت درد نکنه گلم قطعا امتحان میکنم ممنون از کمکت

چقدر عالی دستت درد نکنه عزیزم حتما امتحان میکنم 

من همه چیز میخورم حای قند چون چای خیلی میخورم و قند مصرف میکنم و بدون قند بهم نمیچسبه 

تنها چیزی ک حذف کردم سس مایونز و نوشابه هسش 

حتی فست فود میخورم ولی ب اندازه 

و اینکه روزی نیم ساعت فقط پیاده روی دارم اونم اولاش نه الان چون ۱۳ کیلو کم کردم روند کاهش وزنم پایین اومده دیگه هفته ای یک کیلو نیسش برای همین پیاده روی میکنم

وزن اولیه