2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

259 بازدید | 20 پست

سلام خانوما اینجا کسی هس ک شوهرش خسیس باشه؟من شوهرم نمیدونم خسیس یا نه

مامانم ک میگ خسیس ولی اخه بعضی وقتا یه کارایی میکنه یه چیزایی میخره ک بعضی افراد خسیس نمیکنن یا نمیخرن منم واس اون موندم😑ولی اخه با خیلیا هم ک مقایسه میکنم میبینم شایدم خسیس

کارمند دادگستری یروز اومد گف قاضی دوتا بلیط تل کابین اوردم بریم سوار شیم منم خوشحال شدم رفتیم بلیط تل کابین ساده رو داشتیم وی آی پی نبود.حالا دیشب دختر خالم شوهرش میگ رفتیم تل کابین وی آی پیش سوار شدیم انقد ب دلم گرفتم گفتم خدایا این اگ بلیط نبود منو نمیبرد چ برسه به وی آی پی.تو رو خدا بهم روحیه بدین بگین ک خسیس نیس😞دیگ انقد دارم با بقیه مردا مقایسه میکنم دارم میترکم.اوایل سر خرجی دادن باهاش دعوام شد گف بیا کارتمو خودت اداره کن بخدا قسط و وام میدادیم  خریدای خونه و پوشک بچه و اینا... تهش یه چندر غاز میموند تازه بهم میگف خرجیم بده بهم منم ۴۰۰ اینا بهش خرجی میدادم میدیدم ک اون ماشالا اون ۴۰۰ خرج نکرده هیچ جمع هم کرده ولی من چی چون کارت دست من بود خرجم دست من بود یه قرونم نمیشد باهاش جمع کنم بعدش کارتشو دادم بخودش گفتم قرعه ثبت نام میکنم ک ایشون هرماه پول قرعه رو میدن ۶۰۰ تومن منم سودش ک میشه ۴۰۰ میاد کارتم.بنظرتون کارم خوبه؟حالا تازگیا یجورم شده میگم ک حقوقتو ریختن؟یا این واریزا چیه میگ ب گوشیم دست نزن میخای بدونی ک چی اخه منم میخام بدونم مثل دختر خاله هام ک همه چی دستشونه😞تو رو خدا راهنماییم کنین بگین چجوری با مرد خسیس زندگی کنم ک ب دلم نگیرم ایا واقعا با این چیزایی ک گفتم خسیس؟

خب نباید مقایسه کنی کارت اشتباهه هرکی مشکلی داره تو زندگیش تو که نمیدونی تو زندگی خصوصی دختر خاله هات چیمیگذره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس اسمشو چی بزارم؟

مثلا یه کبابی هس ک تقریبا طبقه اخر شهرمون  میریم اونجا کباب میخره واسم اخه خوشمزم هس ولی یبار خالم شنیدم گف ک اونجا اصلا کباباش خوشمزه نیس چجوری میری اونجا منم میگم شاید اینا میگن شوهرش خسیس میبره اونجا اخه قیمتش یکم فرق داره با جاهای دیگ چون جای نشستن نداره نون و پیاز مفتکی میده ولسی جاهای دیگ نونم با پول میدن میگم شاید پیش خودشون میگن خسیس شوهرش

مثل بچه ها رفتار میکنی..... شوهر دخترخالت اینجوری کرد وووواااای شوهر من اینجوری...... 

یه جور چشم و همچشمی داری.... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وقتی کارتو داده به خودت خسیس نیست شاید از خرج اضافی خوشش نمیاد کار خوبی میکنه

اره دقیقا میگ اصراف نکن مثلا این همه مانتو داری دیگ نخر به جاش بلوز بخر

ولی اخه مثلا بعضی مردا میگن ک برو رنگ بزار موهات رنگم ک ماشالا خرج میخاد دیگ یه رنگ خوب با خودم میگم این چرا نمیگ بزو رنگ بزار

عزیزم ۴۰۰ تومن خوبه هرماه واسم؟؟البته بگما شوهرم پول قرعه مو میده ک ۶۰۰ 

۴۰۰ تومن سودش میاد ب حسابم

حالا منم ی اخلاقی دارم میگم ک مثلا این ماه ک خرجی نداشتیم مثلا از حقوق موتده ۲ ملیون ۱ ملیونشو بده بهم اگ دوسم داره ولی میبینم ن نمیده خودشم خرج نمیکنه میمونه تا حقوق بعدی اگ خرج نکنیم منم بدنم میخاره هی میگم خرجش کنیم

مثل بچه ها رفتار میکنی..... شوهر دخترخالت اینجوری کرد وووواااای شوهر من اینجوری......  یه جور ...

اره بعضی وقتا احساس میکنم ایراد از خودمم هس اخه مید نی همش احساس میکنم ۴۰۰ تومن کمه واسم اخه خیلی ولخرجم😞 مشاوره بدین منو

اره بعضی وقتا احساس میکنم ایراد از خودمم هس اخه مید نی همش احساس میکنم ۴۰۰ تومن کمه واسم اخه خیلی ول ...

ببین.... اکثر ادما.. نمیگم همه..... اول میگردن کجا به صرفه هست از لحاظ قیمت.... واسه همه چیز... غذا پوشاک تفریح...... بعد نسبت به شرایطشون اقدام میکنن..... 

خب خیلیا روحیاتشون و شرایطشون از لحاط مالی ممکنه از ما بیشتر و بهتر باشه..... یا کمتر و بدتر....... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مثل بچه ها رفتار میکنی..... شوهر دخترخالت اینجوری کرد وووواااای شوهر من اینجوری......  یه جور ...

اخه  خانوادمم چشم و هم چشمی دارن الان این دختر خالم انقد وضع مالیشون از من پایین ها ولی تولدش با قرض رقت ایفون ۷ خرید شوهرش با اینک گوشیش ایفون بود حالا با یه مدل کمتر ولی من گوشیم همون از زمان مجردیم مثلا شوهر من ی اخلاقی داره میگ تا خراب نشه نمیخرم دوس دارم گوشیمو بکوبم زمین تا خراب شه الان گوشی خودش خراب شده ها هی باتری خالی میکنه میبینم هی از این و اون مدل گوشیشون و پولشو میپرسه میگم کاش بخره یدونم واس من البته گفته ها میخره ولی اصلا عجله نمیکنه

ببین.... اکثر ادما.. نمیگم همه..... اول میگردن کجا به صرفه هست از لحاظ قیمت.... واسه همه چیز... غذا ...

منم حرفتو قبول دارم ولی اخه میبینم دختر خالم چرا سادشو سوار نشده رفته وی آی پی  یا مثلا اگ من بلیط مفتکی نداشتم میبرد منو ؟ هی با خودم میگم میگم ک حتما این خسیس چرا یبار نگفته مثلا بیا یه چیز گرون سوار شیم با اینک متوسطشم هس

2790
2778
2791
2779
2792