سلام خانوما اینجا کسی هس ک شوهرش خسیس باشه؟من شوهرم نمیدونم خسیس یا نه
مامانم ک میگ خسیس ولی اخه بعضی وقتا یه کارایی میکنه یه چیزایی میخره ک بعضی افراد خسیس نمیکنن یا نمیخرن منم واس اون موندم😑ولی اخه با خیلیا هم ک مقایسه میکنم میبینم شایدم خسیس
کارمند دادگستری یروز اومد گف قاضی دوتا بلیط تل کابین اوردم بریم سوار شیم منم خوشحال شدم رفتیم بلیط تل کابین ساده رو داشتیم وی آی پی نبود.حالا دیشب دختر خالم شوهرش میگ رفتیم تل کابین وی آی پیش سوار شدیم انقد ب دلم گرفتم گفتم خدایا این اگ بلیط نبود منو نمیبرد چ برسه به وی آی پی.تو رو خدا بهم روحیه بدین بگین ک خسیس نیس😞دیگ انقد دارم با بقیه مردا مقایسه میکنم دارم میترکم.اوایل سر خرجی دادن باهاش دعوام شد گف بیا کارتمو خودت اداره کن بخدا قسط و وام میدادیم خریدای خونه و پوشک بچه و اینا... تهش یه چندر غاز میموند تازه بهم میگف خرجیم بده بهم منم ۴۰۰ اینا بهش خرجی میدادم میدیدم ک اون ماشالا اون ۴۰۰ خرج نکرده هیچ جمع هم کرده ولی من چی چون کارت دست من بود خرجم دست من بود یه قرونم نمیشد باهاش جمع کنم بعدش کارتشو دادم بخودش گفتم قرعه ثبت نام میکنم ک ایشون هرماه پول قرعه رو میدن ۶۰۰ تومن منم سودش ک میشه ۴۰۰ میاد کارتم.بنظرتون کارم خوبه؟حالا تازگیا یجورم شده میگم ک حقوقتو ریختن؟یا این واریزا چیه میگ ب گوشیم دست نزن میخای بدونی ک چی اخه منم میخام بدونم مثل دختر خاله هام ک همه چی دستشونه😞تو رو خدا راهنماییم کنین بگین چجوری با مرد خسیس زندگی کنم ک ب دلم نگیرم ایا واقعا با این چیزایی ک گفتم خسیس؟