2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 20 پست
منم حرفتو قبول دارم ولی اخه میبینم دختر خالم چرا سادشو سوار نشده رفته وی آی پی  یا مثلا اگ من ب ...

نه خسیس نیست..... شما بجای اینکه ببینی دخترخالت چیکار میکنه ببین خودت چی دوست داری روحیتو با همون خوب کن..... 

جلوی خونوادت هم هرچی گفتن بگو خودم اینجوری خواستم.... خودم گفتم فلانجا بریم..... خاطره داریم مثلا

البته نه همیشه.... بعصی جاها هم مخصوصاً جلوی خونوادت خوب خرج کن بگو شوهرم ازم خواسته دیگه چیکارش کنم..... اما اینارو همه رو به گوش شوهرت نرسونی ها..... اینا سیاستای خودت باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خسیس نیست..... شما بجای اینکه ببینی دخترخالت چیکار میکنه ببین خودت چی دوست داری روحیتو با همون خو ...

الان  همین دختر خالم پا گشایی قرار بکنم بخدا گف برو ۲۰۰ تومن خرجش کن چیزی بخر براش منم دیدم این گفته ۲۰۰  یه چیز ارزون خریدم بهشم گفتم بسشه گرونیه.یا مثلا اردیبهشت زایمان کردم اتاق خصوصی اینا  گرفت بزام طلا خرید برام هرچند ارزون بالاخره پول کارمندی .ولی بعضی جاها ک قناعت میکنه ب قول شماها احساس میکنم شوهرم خسیس.مثلا خاله ها میشینن جلو مامانم میگن ک وتتتی دامادمون خیلی ریخت و پاش میکنه و فلان از دستش موندیم والا چیکار کنیم فلان رستوران میره و مثلا دخترم زنجیر طلاشو گم‌کرده رفته زودی واسش خریده اخه اونم شوهرش کارمند دادگستری منم میگم اخه با چه پولی رفته طلا خریده حالا شوهر من بود میگف  چرا گمش کردی هی سرکوفت

میدونم کارم اشتباه همش دارم مقایسه میکنم اخه درکم کنین منم یه زنم😞

بخدا خانواده من خیلی بدن خیلی واس همون باعث میشن من هی شوهرم با همه مقایسه کنم الان همین دیروز من و خالم رفتیم واکسن زدیم خالم شوهرش مسافرت بود زنگ زده ب مادربزرگم گفته پول واریز میکنم کارتت واس خانومم اب هویج بخر بخوره واکسن زده دیگ وااای مادربزرگم همش اونو تکرار میکرد جلو منو مامانمو و شوهرم منم به دلم گرفتم گفتم من ک تازه عروسم  مثلا نسبت ب خالم چرا شوهر من ب من اهمیت نداد نگف ی چیزی بخرم بخور واکسن زدی ولی این چی😞تازه شب مامانمم گف گف دیدی مادربزرگ‌چی گف منم گفتم بیخیال دیگ اعصابم داغون شده اینارو به شوهرم نگفتم اصلا ولی تو دلم‌میکشم

الان  همین دختر خالم پا گشایی قرار بکنم بخدا گف برو ۲۰۰ تومن خرجش کن چیزی بخر براش منم دیدم این ...

درک میکنم..... ولی فکر کردی همه چشم دیدن خوشبختی بقیه رو دارن.... با این فکرات داری به اونا کمک میکنی زندویتو بهم بریزن.... درسته خاله هات هستن عزیزن.... ولی بدون هرکی بچه ی خودش براش عزیزتره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

میگممم شوهرت کارمند دادگستریه حقوقش زیاده. 

آخه قبلا قراربود شوهرمن بره دادگستری و نشد همیشه غصه میخوره میگه اگه میرفتم حقوقم 2،3برابر بود. 

بعددددد هم بگم که شوهرتو عادت بده به خرج کردن. چیزی میخای اون میگه نخر بگو خب خیلی دوسش دارم اینجور بگو تا عادت کنه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)