کی گفته آتیسم هست شرمنده تهران هستید پسرتون حرفمیزنه
بوشهرم با ی مشاور انلاین البته سه مرخله هم قبلا شک کردم رفتم پیش روانشناس کفتن اوتیسم نیس و واژه فضولکنشی رو بکار بردن گفتن اگه باشه فعلا خودشو نشون نداده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با بقیه چطوره . مثلا اونا بهش توپ بدن ببینن چکار می کنه و ... بعدشم فکر نکنم باشه چون ارتباط و ...
با همسناش نمیتونه بازی کنه با نربیش برخی مواقع هماهنگ میشد بیشتر برا خودش میدوید و اصلا فرمانپذیری ب نربیش نداشت با اگه هم دقت نیکرد به نربیش میگفت من باید انجام بدم و نمیذاشت مربی توپ بگیره دستش اخیرا از سر گردنش بالا میرفت و هر سری هم بچه ها رو میزد چشماشو میبنده دستشم گاز میگیره و به سرعت به سمت بچه میدوو و میزنتشون انگار کنترلش رو از دست میده
با همسناش نمیتونه بازی کنه با نربیش برخی مواقع هماهنگ میشد بیشتر برا خودش میدوید و اصلا فرمانپذیری ب ...
شاید نافرمانی داره . تعاملتون باهاش چطوره
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
والا بچه من میبرمش بیرون فقط با آرم پلاستیک ماشین ها نگاه میکنه دست میزند اصلا لایحه هابازی نمیکن ...
منم همینطور بچه کوچیک نداریم بخاطر کرونا هم بچه جایی نمیرفت ارتباطی با بچه ها نداشته چند حلسه بردمش باشکاه که عادت کنه و تو وارک بچه ها رو نزنه دیدم بدتره اوضاع
بچه نداریم باهاش بازی کنه همش با بزرگتراس من گاهی اوقات شده زدمش خیلی به میریزه یهو میبینی شیشه ادویه دستشه میشکنه و میخنده و فراز بیش از 50 بار کنترل شکونده هرچی میگم نگن عین خیالش نیس میزنه زمین اگه ببینه ماشین سالم نداره همه رو پرت میکنه میزنه به دیواز و میخنده و لذت میبره البته کم پیش میاد باهاشون بازی کنه
انشالله جیزیش نیست سخته میدونم نمیتونی خودتو کنترل کنی ولی توکل کن
مشاوره گفت با توجه به رابطه احتماعیش با بزرگترا اگه هم پاشته باشه خیلی ضعیفه من نتوتستم موقع دفع مردنش از پوشک بگیرمش میگه مامان پیپی دارم پوشکم کن اگه نکنم خودشو میگیره و فقط تو خونه میدوه که جگرم کباب میشع