2789

علائمش چیه . تماس چشمی داره ؟ توجه داره

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام انشاله که اتیسم نیست  اگه بود.اتیسم انواع مختلفی داره هزارررر مدل از خدابخواه که اگه داشت ...

نوع خوب و بد چطوره؟

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
ی تاپیکم چند دقییقه پیش زدم هرکاری کردم نتونستم با رمزم وارد شم 

نشانه هایی که داره 

زمانی که نوزاد بود مشتاش گره میشد و خودشو سفت میگرفت تازمانیی که راه رفت و الان موقع راه رفتن رو سینه پا راه میره و دهنشو نیم باز سفت میکیره تو صورتش به مدت کمتر از 15 ثانیه 

البته الان کمتر شده پشت دستش از بچگی دهنش بوده الان تا میخاد خرابکاری کنه یا هیجان بگیرتش یا بچه ها رو هل بده دستشو تو دهنش میکنه گاز میکیره ب شدت و حرکاتشو انجام میده 

ب

اگه مدل اتیسم خیلی بد بود حتما روش کار کنید ولش نکنید وگر نه از زندگی سیرتون میکنه الان نمیفهمید بلکه وقتی ۱۸سالش شد میزنه تو دهنتون خونه رو به هم میریزه و دستشویی نمیره و پرخوری میکنه و......پس اگه شدید بود از همون اول کنترش کنید اگه پولدار هستید با پول همه چی حله اگه نیستید با مشوت با متخصص کنترلش کنین .نگران نباشین اگه یه درصد هم اتیسم باشه خیلییییییی ها این مشکل رو دارن و شما تنها نیستید

علائمش چیه . تماس چشمی داره ؟ توجه داره

اره عزیزم تماس چشمی داره توجه داره ولی موقع بازی توپو که سمتش میندازم نگاه میکنه ولی توپو بخاد سمت من بندازه نه روشو میکنه یو دیگه یا بازی خونه بازی که میکنیم میخاد غذا رو هم بزنه مثلا چشاشو لوچ میکنه به بازوش نگاه میکنه نه ظرف

پسرتون حرف‌ میزنه 

اره به موقع حرف زد به موقع راه رفت ولی حرف زدنش یسری مواقع قبلنا خیلی تکرار میکرد الان کمتر شده مثلا یسری بیش از 10 بار گفت مامان من توپمو ببرم باشگاه و من میگفتم بله و باز میپرسید عصبانی شدم ولی بازم میپرسید

اره عزیزم تماس چشمی داره توجه داره ولی موقع بازی توپو که سمتش میندازم نگاه میکنه ولی توپو بخاد سمت م ...

با بقیه چطوره . مثلا اونا بهش توپ بدن ببینن چکار می کنه  و ... بعدشم فکر نکنم باشه چون ارتباط و تماس چشمیو داره . تشخیص اتیسم الکی نیست که . باید خیلی کودک رو چک کنن ‌. نگران نباش چیزی،نیست .

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...