2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست
کی‌ گفته آتیسم هست شرمنده تهران هستید  پسرتون حرف‌میزنه

بوشهرم با ی مشاور انلاین البته سه مرخله هم قبلا شک کردم رفتم پیش روانشناس کفتن اوتیسم نیس و واژه فضولکنشی رو بکار بردن گفتن اگه باشه فعلا خودشو نشون نداده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره به موقع حرف زد به موقع راه رفت ولی حرف زدنش یسری مواقع قبلنا خیلی تکرار میکرد الان کمتر شده مثلا ...

پس‌نیست اگرم‌‌ باشه خفیفه که انشالله نیست 

کجامیبری 

منم پسرم یک ماه دیگه یه سالش‌ تموم میشه حرف نمیزنه متمم ازاوتسیم میترسم 

رابطه اش با بچه هادیگه جطوره

بوشهرم با ی مشاور انلاین البته سه مرخله هم قبلا شک کردم رفتم پیش روانشناس کفتن اوتیسم نیس و واژه فضو ...

نترس شاید عادت‌ذداره اوتیسم علایم حرف نزدن و ارتباط جسمی نداشتن و گوشه‌گیر بودن و‌‌‌‌...‌

با بقیه چطوره . مثلا اونا بهش توپ بدن ببینن چکار می کنه  و ... بعدشم فکر نکنم باشه چون ارتباط و ...

با همسناش نمیتونه بازی کنه با نربیش برخی مواقع هماهنگ میشد بیشتر برا خودش میدوید و اصلا فرمانپذیری ب نربیش نداشت با اگه هم دقت نیکرد به نربیش میگفت من باید انجام بدم و نمیذاشت مربی توپ بگیره دستش اخیرا از سر گردنش بالا میرفت و هر سری هم بچه ها رو میزد چشماشو میبنده دستشم گاز میگیره و به سرعت به سمت بچه میدوو و میزنتشون انگار کنترلش رو از دست میده

عزیزم ما نمی‌تونیم اینجوری چیزی بگیم.باید حتما یه متخصص اتیسم ارزیابیش کنه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
پس‌نیست اگرم‌‌ باشه خفیفه که انشالله نیست  کجامیبری  منم پسرم یک ماه دیگه یه سالش‌ تموم ...

عزیزم حرف نزدن دلیل کافی نیس خیلی از همسنای نیما دوسالگی به حرف اومدن

یمی ازز پسرای اقواممون اومده بود خونمون با هم دوچرخه بازی و بدو بدو داشتن ولی تو باشگاه یا پارک همه متوجه میشن که خاص رفتاراش هل میده میزنه

عزیزم حرف نزدن دلیل کافی نیس خیلی از همسنای نیما دوسالگی به حرف اومدن یمی ازز پسرای اقواممون اومده ...

والا بچه من میبرم‌ش بیرون فقط با آرم پلاستیک ماشین ها نگاه می‌کنه دست می‌زند اصلا لایحه هابازی نمیکنه البته دوربرش بچه نبوده ازراول 

اگه مدل اتیسم خیلی بد بود حتما روش کار کنید ولش نکنید وگر نه از زندگی سیرتون میکنه الان نمیفهمید بلک ...

گافی چیزی که مطابق میلشه بهش ندیم خیلی بد میزنه همه چیو پرت میکنه اصلا خونه رو تو هم میکنه

با همسناش نمیتونه بازی کنه با نربیش برخی مواقع هماهنگ میشد بیشتر برا خودش میدوید و اصلا فرمانپذیری ب ...

شاید نافرمانی داره . تعاملتون باهاش چطوره 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
والا بچه من میبرم‌ش بیرون فقط با آرم پلاستیک ماشین ها نگاه می‌کنه دست می‌زند اصلا لایحه هابازی نمیکن ...

منم همینطور بچه کوچیک نداریم بخاطر کرونا هم بچه جایی نمیرفت ارتباطی با بچه ها نداشته چند حلسه بردمش باشکاه که عادت کنه و تو وارک بچه ها رو نزنه دیدم بدتره اوضاع

منم همینطور بچه کوچیک نداریم بخاطر کرونا هم بچه جایی نمیرفت ارتباطی با بچه ها نداشته چند حلسه بردمش ...

بخاطر کروناازاجتماع دور بودن مخصوصا بجه اولی هااسیب دیدن من پسرمو‌میبرم‌ بیرون انگار از قفس آزاد شده 

بقول همسایمون کردمش تو قفس بعدانتظاردارم همه چی بلد سه 

شاید نافرمانی داره . تعاملتون باهاش چطوره 

بچه نداریم باهاش بازی کنه همش با بزرگتراس من گاهی اوقات شده زدمش خیلی به میریزه یهو میبینی شیشه ادویه دستشه میشکنه و میخنده و فراز بیش از 50 بار کنترل شکونده هرچی میگم نگن عین خیالش نیس میزنه زمین اگه ببینه ماشین سالم نداره همه رو پرت میکنه میزنه به دیواز و میخنده و لذت میبره البته کم پیش میاد باهاشون بازی کنه 

انشالله جیزیش نیست سخته میدونم نمیتونی خودتو کنترل کنی ولی توکل کن 

مشاوره گفت با توجه به رابطه احتماعیش با بزرگترا اگه هم پاشته باشه خیلی ضعیفه من نتوتستم موقع دفع مردنش از پوشک بگیرمش میگه مامان پیپی دارم پوشکم کن اگه نکنم خودشو میگیره و فقط تو خونه میدوه که جگرم کباب میشع