2821
2789
عنوان

عجیب نیست؟

144 بازدید | 27 پست

من تو یه گروه هستم گروه واسه چادر و ایناست اونوقت یه اقایی نمیدونم اقاست یا نه تو گروهه دندان پزشکه البته پروفایلش اینو میگه نمیدونم واقعیه یا نه😑😑فکرمو درگیر کرده چرا یه مرد باید تو گروه زنانه باشه؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به همین دلیل که هزاران مرد در نی نی سایت تشریف دارند

اونجا چیزی برای مرد نداره اخه مرد میاد چادر ببینه؟😨

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

شاید یکی عکس همسرشو گذاشته

من همین فکرو کردم ولی تو بیو نوشته باشگاه ورزشی.

من دندونم یه مشکل ارتودنسی داره بعد دکتر آنلاین ویزیتش زیاده خیلی میخوام مشکلمو بهش بگم میترسم زنش باشه اخه زن مینویسه در باشگاه ورزشی؟

گروه تلگرام وات یا اینستا یابقیه؟

گروه واتساپ

شاید شوهر یا برادر یکیه

همین فکرو کردم خواستم یه سوالم بپرسم ترسیدم شوهر کسی باشه ناراحت بشه بیوشم نوشتم درباشگاه ورزشی

من همین فکرو کردم ولی تو بیو نوشته باشگاه ورزشی. من دندونم یه مشکل ارتودنسی داره بعد دکتر آنلاین وی ...

قاعدتا خودش هم نمیتونه باشه که🤔چون اینجوری یعنی همش در حال ورزشه کار دندانپزشکی نمیکنه

شاید برا خاتمش میبینه یا دنبال دوسته. یا ترنسه

اییییی ترنس🤢🤢🤢🤢اخه من یا دندون پزشکی کار داشتم🥺

قاعدتا خودش هم نمیتونه باشه که🤔چون اینجوری یعنی همش در حال ورزشه کار دندانپزشکی نمیکنه

عکس درحال کار کردنش را گذاشته اخع🤕نمیدونم کلافه شدم از طرفی بخاطر کرونا من خیلی وقته دندون پزشکی نرفتم دارم اذیت میشم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز