2821
2789
عنوان

عجیب نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست
گروه واتساپ

هرکی آقاهه رو ادد کرده میشناسدش وشمارش توگوشیش سیوهستش

اگه اددمین گروه بوده که بایداز خودش بپرسی

اگه کاربرا ادد کردن بحثش جداس

قوی بودنو یادگرفتم وقتی همه تنهام گذاشتن🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی آقاهه رو ادد کرده میشناسدش وشمارش توگوشیش سیوهستش اگه اددمین گروه بوده که بایداز خودش بپرسی ا ...

قبل من اد شده تو گروه من نمیتونم ببینم از طریق لینک اومده یا اد شده تلگرامم نداشت از طرفی میترسم خانمش باشه ناراحت بشه از طرفی دوستم میگه زنش انقد عقده ای عکس شوهرشو بزاره😑

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خب اگه شک داری زنه یا مرده بپرس

چی بپرسم اخه میترسم زن داشته باشه ناراحت بشه خانومش🤕🤕

شما میتونی کمکم کنی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

قبل من اد شده تو گروه من نمیتونم ببینم از طریق لینک اومده یا اد شده تلگرامم نداشت از طرفی میترسم خان ...

شاید زنه

بعضیا عکس شوهرشون ازرو علاقه میزارن پروفایلشون

قوی بودنو یادگرفتم وقتی همه تنهام گذاشتن🍃
هرجور راحتری  چه کمکی؟

من شمارشو براتون خصوصی بفرستم ازش پرسید مرده یا زنه اگه ناراحت نمیشبد البته بعد سوالمو بپرسم ازشون

شاید زنه بعضیا عکس شوهرشون ازرو علاقه میزارن پروفایلشون

اگه زن باشه میترسم ناراحت بشه وگرنه من قصد بدی ندارم اصلا فقط یه کمک میخوام البته اگه واقعا دکتر باشه😑

[QUOTE=209061878]احتمالا یک خانم با گوشی همسرش میاد تو گروه شاید...[/QUOTE.

به این فکر نکرده بودم درست میگید

ظاهرا شما دوس داری من و بفرستی بالای دار😂 ولی من‌دخالت نکنم بهتره

نه شما حق دارید منم قصد بدی ندارم با اوشون وگرنه خودم پیام میدادم🙂بهرحال مهم نیست ممنون

بازم اگه دوس داشتی میخوای شمارشو بفرست

نه ممنون ممکنه دردسر بشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز