2777
2789
عنوان

لطفاااا بیاین مراقب پوستی

80 بازدید | 9 پست

سلام لطفا اگ کسی میدونه کمکم کنه

من ی ابرسان و کرم ضدجوش و اسکراب لایه بردار گرفتم

نمیدونم چجوری استفاده کنم

ینی نمیدونم ب ترتیب کدومو استفاده کنم

اول اسکراب کرم ابرسان

یا برعکس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکراب رو هفته ای دوبار یا یکبار باید بزنی

ابرسانم دو بار در روز استفاده کن

ضد جوش رو نمدونم

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
به منم بگید پوستم خشکه چی بگیرم

ژل شستشو صورت مخصوص پوست خشک بگیر

شبا صورتت رو بشور بعد تونر بزن 

بعدم حتما حتما ابرسان بزن خیلی واسه پوست 

کرم ویتامین سی هم خوبه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
اسکرابتو بزن،شب کرم ضد جوشتو بزن،صبح هم صورتتو بشور و آبرسانتو بزن

اسکرابم روزانس خودش نوشته بود..نظرت چیه بعد اسکراب ابرسان بزنم بعدش ضدجوش و بعد ضدجوش ابرسان

خب ببین مسلما اول باید از اسکراب استفاده کنی چون اسکراب ها لایه برداری میکنن و مسلما بعد از لایه برداری پوستت احساس خشکی میکنه پس بهتره بعدش هم از کرم آبرسان استفاده کنی. اگر هم میخای بدونی چجور از اسکراب و ابرسان استفاده کنی برات دو تا مقاله میزارم خیلی مفیدن بخونشون حتمن. مقاله اسکراب بدن چیست و کرم آبرسان چیست رو مطالعه کن.

اگر پوستت خشکه و ازش مراقبت نکنی در اینده ممکنه به مشکلاتی از قبیل ترک خوردن و پوسته پوسته شدن و پیر شدن پوستت برات رخ بده .بهت توصیه میکنم برای پوست صورتت از انواع ماسک های ورقه ای استفاده کن و کرم حلزون هم عالیه. برای دستات هم از کرم آبرسان واتر گت بیواکوا استفاده کن.