2789
عنوان

کارای خونه ..

195 بازدید | 29 پست

۶ ماهه دارم خونه تکونی میکنم! هر روز همه جای خونه رو.ولی ب آنی میترکه.این بار دارم تموم وسایل اضافه رو جمع میکنم.باید ترفندِ جمع و جور کردن خونم دستم بیاد.حقِ من نیس صبح تا شب کارای تکراری انجام بدم.باید یه وقتی رو داشته باشم ک ب خودم اختصاص بدم.

شما چ ترفندایی رو پیش گرفتین؟ من چند تا سطل بزرگ داشتم ک استفاده نمیکردم.تموم بن شن و شوید و ماکارانی و رشته پلویی و .. ک داشتم رو مرتب داخلشون گذاشتم.خیلی تاثیر داشت دو تا از کابینتام نظم گرفت.

چیزی بلدین بگین

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر هرچیزی رو جای خودش مرتب بچینی دیگه نیازی نیست هرروز خونه تکونی کنی 

ما ماهی یبار اساسی تمیز میکنیم مابقی روزا گردگیری و جارودستی همیشه ام مرتب و تمیزه 

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
اشپزخونه من همیشه ترکیده هست چون کابینت به اندازه کافی تداره کوچیکه

من آشپزخونم مرتبه‌.ظرفای چینیم نگین داره سلفون کشیدم ۳ تا یکی چیدم.آرکوپالامم با وایتکس شستم سلفون کشیدم فقط چند تا دم دستمون گذاشتم.

فقط همین مواد غذاییم بلاتکلیف بود ک درست شد.از فردا میرم سراغ بقیه ی خونه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

چند سال قبل مشکل تو رو داشتم، بعد با یه مقاله آشنا شدم متد ژاپنی خونه تکونی ، خوندم و مو به مو اجرا کردم، رهایی از چیزهای به در نخور وخراب، رو آوردن به سبک زندگی مینیمال، راجبشون مطالعه کن واقعا اینقدر کارهام سبک شده که باورم نمیشه منی که قبلا همش کار می‌کردم وتمومی نداشت الان با اینکه چهارتا گربه هم دارم کلی وقت اضافه آوردم ومحیط اطرافم آروم و تمیزه. 

😐 ینی منم بزرگ شم باید اینکارارو بکنم؟ لفت بای لایف

بله ما هم ازین حرفا زیاد میزدیم

۶ ماه؟😶😶😶😶 من با ۱۸ سال سن همیشه خونم برق میزنه اصلا نمیتونم تحمل کنم 

بله تا زمانی ک بچه کوچیک نداشته باشی همینطوره

از بقیه تو خونه کمک بگیر  خیلی رو تمییزی حساس نشو،یوقتایی مرتب باشه هم کافیه همیشه لازم نیست ب ...

دوس دارم همه چیز سر جاش و مرتب باشه دستِ خودم نیس

از بی نظمی‌متنفرم

من عاشقشم🙂