2777
2789
عنوان

کارای خونه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست
اگر هرچیزی رو جای خودش مرتب بچینی دیگه نیازی نیست هرروز خونه تکونی کنی  ما ماهی یبار اساسی تمی ...

بچه کوچیک دارین؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چند سال قبل مشکل تو رو داشتم، بعد با یه مقاله آشنا شدم متد ژاپنی خونه تکونی ، خوندم و مو به مو اجرا ...

باشه مرسی 

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
دوس دارم همه چیز سر جاش و مرتب باشه دستِ خودم نیس

منم منظورم این نیست خونه رو ول کنین به امان خدا 

میگم مرتب نسبی باشه کافیه، براق و خیلی تمیز گه گاهی

تبدیل به دغدغه ذهنی نشه واسه شما،به کارای شخصی بیشتر اهمیت بدین

😂بمولاپ که مو خودکشی میکنم فق میترسم درد داشته باشه.... 😐😂

خوبه بازم.فکر کردم میترسی بمیری

بچه ندارم ولی بچه خاهرم ک کوچیکه خیلی وقتا پیش منه شلوغم هس اصلا هیچ مشکلی پیش نمیاد 

حتما بچه ی کنجکاوی نیس ک مثل دختر من ب آنی ویران کنه همه جا رو

منم منظورم این نیست خونه رو ول کنین به امان خدا  میگم مرتب نسبی باشه کافیه، براق و خیلی تمیز گ ...

متاسفانه همینه ک میگی.احساس میکنم وسواس گرفتم

نه من خودم کوچیکم 😁

خب مامان جورت رو میکشه شما زوده این دغدغه ها رو متوجه بشی

خوبه بازم.فکر کردم میترسی بمیری

😂😂البت اونم ترس داره 

اینور چیزی نیسیم ک اونور تحویلمون بگیرن😐😂چماق بدست میان 

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

خب مامان جورت رو میکشه شما زوده این دغدغه ها رو متوجه بشی

نه اتفاقا به مامانم کمک میکنم 😊

خودم شخصا تمیز کاریای خونه رو انجام میدم مامانم فقط اشپزی میکنه و ظرفارو میشوره 😊

همیصه ام خونمون مثل دسته گل 

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
نه اتفاقا به مامانم کمک میکنم 😊 خودم شخصا تمیز کاریای خونه رو انجام میدم مامانم فقط اشپزی میکنه و ...

چی بگم عزیزم.دو نفرید دیگه چی ازین بهتر

😂😂البت اونم ترس داره  اینور چیزی نیسیم ک اونور تحویلمون بگیرن😐😂چماق بدست میان

خودت ب خودت برمیگردی دخترم🙂 چماقی در کار نیس😊

خودت ب خودت برمیگردی دخترم🙂 چماقی در کار نیس😊

😂همون دیگ از بس خدا قانون گذاشته میترسم دست تو دماغم بکنم ب خدم برگرده😂🤦🏻‍♀️

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

😂همون دیگ از بس خدا قانون گذاشته میترسم دست تو دماغم بکنم ب خدم برگرده😂🤦🏻‍♀️

😅