2777
2789

من

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها واسه گواهینامه چیا لازمه 

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش چقد شدبرات  و اینکه امتحانارو دادی چطوره سخته

هزینش برام1تومن دراومدبامدارکش وشهریه اش

من کلاسای تدریس کتابش رورفتم وتمرین 12جلسه اییش هم رفتم

ولی تاریخ امتحان بهم دادند1آذر

بخاطرکروناوتعطیلی تاریخ امتحان کتبیم افتاده اونموقع

تابعدش فرمونم تاریخ بدن

امتحانش سخت نیست توتدریس قسمتای مهم کتابومیگن نمونه سئوالم تواینترنت زیاده

من جزوشم دارم خواستیدمیدم خدمتتون

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هزینش برام1تومن دراومدبامدارکش وشهریه اش  من کلاسای تدریس کتابش رورفتم وتمرین 12جلسه اییش هم ر ...

اهل کجایی عزیزم . چرا انقد طولش دادن من فک میکردم همون تا یه ماه دوماه میتونی گواهی رو بگیری دیروز ثبت نام کردم بهم گفتن یه ماه دیگه کلاست شروع میشه من میخاستم زودار شروع کنم 🙁

۸ قطعه عکس ‌ . کپی از شناسنامه و کارت ملی تمام صفحه و قبض .اب برق گاز . من دیروز ثبت نام کردم

ممنون

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
اهل کجایی عزیزم . چرا انقد طولش دادن من فک میکردم همون تا یه ماه دوماه میتونی گواهی رو بگیری دیروز ث ...

اره منم دلم میخواست توی یکماه بگیرم امابخاطروضعیت کرونادیگه اینم اینطورشده اینقدرطولش دادند.

من بوشهرم

البته این اموزشگاهی که من رفتم اینطوریه اموزشگاهای دیگه شنیدم خلوته شانس من:/

ممنون میشم جزوه سوال رو به منم بدید عزیزم

چشم حتمابراتون میفرستم.

اینم یک سایت هست نمونه آزمون وتست هست

https://testdriving.ir/regulation-test/

این لینک دانلودجزوه هست چون اپلو.دنشداینطوری گذاشتم.

انشالله مفیدباشه براتون