محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 عنوان کرم پودر 224 بازدید | 44 پست کرم پودر چی میزنید و راضی هستین؟ برا پوست خشک و سبزه میخوام؟ اونایی ک پوست خشک دارن مارک کرم تون بگین ک راضی هستین برا سلامتی م دعا کنید🙏 1400/07/01 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویکتوریا80 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 3136 کسی در مورد کرم پودر مای که رنگش مشکیه سرش طلایی نظری داره بگه ممنون میشم میخام بگیرم از دیجی
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 از مارک کالیستا مخصوص پوست خشک استفاده کن خوبه پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
zohr23 عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1588 من گاش استفاده میکنم خیلی خوبه ،ولی بازم بستگی به نظرخودت داره
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 کسی در مورد کرم پودر مای که رنگش مشکیه سرش طلایی نظری داره بگه ممنون میشم میخام بگیرم از دیجی اصلا مای نخر😬من ی بار خریدم رید به پوستم لک زدهنوز لک رو صورتمه 😬😬😬😬😬شاید به پوستت نخوره پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 از مارک کالیستا مخصوص پوست خشک استفاده کن خوبه پوشش دهی داره برا عروسی و اینا میشه زد؟ برا سلامتی م دعا کنید🙏
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 من گاش استفاده میکنم خیلی خوبه ،ولی بازم بستگی به نظرخودت داره برا پوست خشک خوبه ؟ برا سلامتی م دعا کنید🙏
ویکتوریا80 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 3136 اصلا مای نخر😬من ی بار خریدم رید به پوستم لک زدهنوز لک رو صورتمه 😬😬😬😬😬 شاید به پوستت نخوره&nbs ... جدی همینو خریدی؟دوستم باز میگه محصولات مای عالیه خودشم خیلی پوست خوبی داره
doblinkadel عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2648 حیفه پوستته نزنمن تو اوج سن بلوغ صورتم جوش نمیزد اینقدر پوسته خوبی داشتمخیر سرم بسکه کرم پودر و پنکیک زدم الان که همه صورتاشون خوب شده منه بدبخت دنبال درمان جوش صورتمم😵😵 😶😂
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 پوشش دهی داره برا عروسی و اینا میشه زد؟ اره ولی واس عروسی بهتره مارک لدورا استفاده کنی ...کالیستا اصل برند خیلیییی معروفیه خیلی کم گیر میادمن دیروز کل بازار زیر رو کردم پیدا نکردم🥺 یکیشون گف این برند معروفیه خیلی کم گیر میاد از۱۰۰ نفر ی وقت ی نفر داره پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 جدی همینو خریدی؟دوستم باز میگه محصولات مای عالیه خودشم خیلی پوست خوبی داره مای من قبلا داشتم پوشش دهی متوسط روبه پایین هس برا سلامتی م دعا کنید🙏
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 جدی همینو خریدی؟دوستم باز میگه محصولات مای عالیه خودشم خیلی پوست خوبی داره این نبود ی مدل دیگه اش بود چندسال پیش داشتم ماهم کل فامیلمون زدن این مارک هیچیشون نشد من زدم ی مدت ی لک انداخت رو صورتم هنوزم هست جاش نرفته دنبال راه درمانمم پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
ویکتوریا80 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 3136 مای من قبلا داشتم پوشش دهی متوسط روبه پایین هس در حد استفاده روزمره میخام واسه بیرون رفتن ینی بدرد نمیخوره؟همین مدل استفاده کردی؟