2777
2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 44 پست
من فقط یه کرم پودر واسه روزمره میخام پوستم معمولیه فقط میخام بی روح نباشه و کرم سبک باشه و تابلو نب ...

نوع پوستت چیه ؟

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط یه کرم پودر واسه روزمره میخام پوستم معمولیه فقط میخام بی روح نباشه و کرم سبک باشه و تابلو نب ...

اول باید لبینی پوستت خشک یا چرب ؟بیشتر کرم ها برا پوست چرب هس برا همین من برا پوست خشک موندم چی بگیرم 

برا سلامتی م دعا کنید🙏
متوسط نه زیاد چرب نز زیاد خشک فقط قسمت بینیم چربه زیاد

مارک دایسل استفاده کن خوبه من پنکیکش دارم راضیم خیلیم سبکه 

فقط زیرش ضد افتاب بی رنگ  استفاده کن سبک تر هم میشه 

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
اول باید لبینی پوستت خشک یا چرب ؟بیشتر کرم ها برا پوست چرب هس برا همین من برا پوست خشک موندم چی بگیر ...

برعکس همع واس پوست خشکه🤣

چون همه کرم ها چربی خاص خودشونو دارن 

واس اونایی که موست چرب دارن خیلی کم کرم مخصوص پیدا میشه 

تو خواسی کرم بخری ببین پشت کرمت تو نوشته هاش matte نوشته باشه این ینی دارای چربیه کرم و مناسب پوست خشک

اگه بعد از حمام پوستت کش میاد احساس خشکی داری پوستت خشکه اگه جوش میزنی پوستت چربه

اسی بعد از حمام تمام پوست ها بخاطر ابی که به صورت خورده و جوان شده احساس کشش پوست دارن 

باید بعد از ۳ یا ۴ ساعت ببینه پوستش اگه عادیه که هیچ اگه حس میکته برق میزنه دست میزنه به صورتش چربه اونوقت ینی پوست چربه 

والا همه نوشته oil feri🤪😅 

تو گوگل نوشته بود matte نشون دهنده چربی کرم نباید اینو داشته باشه

من اینی که خریدم matte نداره و فوق العاده اس اصلا پوستمو چرب نکرد 

اگه دو سه هم دوس داشتی استفاده کن خوبه من دارم.. میخوایی ببینی پوشش دهیش چجوریه؟ 

الان ضد آفتاب سان صیف خریدم پوستم و وحشتناک میکنه اینقدر هم تعریف ش و شنیده بودم اصلا دقت نکردم oli ...

سان استار هم همین طور پوست پوست میکنه هر چی میخرم ناراضی هستم

برا سلامتی م دعا کنید🙏
تو گوگل نوشته بود matte نشون دهنده چربی کرم نباید اینو داشته باشه من اینی که خریدم matte نداره و فو ...

دو سه شنیدم خوبه بورژوا هلثی شنیدم خوبه حالا یکی ش و میخرم انشاله خوب باشه رو پوستم بشینه

برا سلامتی م دعا کنید🙏