محیا۶۸ مدیر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 عنوان کرم پودر | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 44 پست کرم پودر چی میزنید و راضی هستین؟ برا پوست خشک و سبزه میخوام؟ اونایی ک پوست خشک دارن مارک کرم تون بگین ک راضی هستین برا سلامتی م دعا کنید🙏 1400/07/01 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 من فقط یه کرم پودر واسه روزمره میخام پوستم معمولیه فقط میخام بی روح نباشه و کرم سبک باشه و تابلو نب ... نوع پوستت چیه ؟ پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
ویکتوریا80 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 3136 بستگی ب پوست خودت هم داره من فقط یه کرم پودر واسه روزمره میخام پوستم معمولیهفقط میخام بی روح نباشه و کرم سبک باشه و تابلو نباشه پیشنهادی نداری برام😁
ویکتوریا80 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 3136 نوع پوستت چیه ؟ متوسط نه زیاد چرب نز زیاد خشک فقط قسمت بینیم چربه زیاد
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 من فقط یه کرم پودر واسه روزمره میخام پوستم معمولیه فقط میخام بی روح نباشه و کرم سبک باشه و تابلو نب ... اول باید لبینی پوستت خشک یا چرب ؟بیشتر کرم ها برا پوست چرب هس برا همین من برا پوست خشک موندم چی بگیرم برا سلامتی م دعا کنید🙏
ویکتوریا80 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 3136 اول باید لبینی پوستت خشک یا چرب ؟بیشتر کرم ها برا پوست چرب هس برا همین من برا پوست خشک موندم چی بگیر ... چجوری باید بفهمم پوستم چجوره😐😶
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 چجوری باید بفهمم پوستم چجوره😐😶 اگه بعد از حمام پوستت کش میاد احساس خشکی داری پوستت خشکه اگه جوش میزنی پوستت چربه برا سلامتی م دعا کنید🙏
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 متوسط نه زیاد چرب نز زیاد خشک فقط قسمت بینیم چربه زیاد مارک دایسل استفاده کن خوبه من پنکیکش دارم راضیم خیلیم سبکه فقط زیرش ضد افتاب بی رنگ استفاده کن سبک تر هم میشه پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 اول باید لبینی پوستت خشک یا چرب ؟بیشتر کرم ها برا پوست چرب هس برا همین من برا پوست خشک موندم چی بگیر ... برعکس همع واس پوست خشکه🤣چون همه کرم ها چربی خاص خودشونو دارن واس اونایی که موست چرب دارن خیلی کم کرم مخصوص پیدا میشه تو خواسی کرم بخری ببین پشت کرمت تو نوشته هاش matte نوشته باشه این ینی دارای چربیه کرم و مناسب پوست خشک پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 اگه بعد از حمام پوستت کش میاد احساس خشکی داری پوستت خشکه اگه جوش میزنی پوستت چربه اسی بعد از حمام تمام پوست ها بخاطر ابی که به صورت خورده و جوان شده احساس کشش پوست دارن باید بعد از ۳ یا ۴ ساعت ببینه پوستش اگه عادیه که هیچ اگه حس میکته برق میزنه دست میزنه به صورتش چربه اونوقت ینی پوست چربه پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 برعکس همع واس پوست خشکه🤣 چون همه کرم ها چربی خاص خودشونو دارن واس اونایی که موست چرب دارن خ ... والا همه نوشته oil feri🤪😅 برا سلامتی م دعا کنید🙏
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 والا همه نوشته oil feri🤪😅 الان ضد آفتاب سان صیف خریدم پوستم و وحشتناک میکنه اینقدر هم تعریف ش و شنیده بودم اصلا دقت نکردم oli free هس برا سلامتی م دعا کنید🙏
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 والا همه نوشته oil feri🤪😅 تو گوگل نوشته بود matte نشون دهنده چربی کرم نباید اینو داشته باشهمن اینی که خریدم matte نداره و فوق العاده اس اصلا پوستمو چرب نکرد اگه دو سه هم دوس داشتی استفاده کن خوبه من دارم.. میخوایی ببینی پوشش دهیش چجوریه؟ پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 الان ضد آفتاب سان صیف خریدم پوستم و وحشتناک میکنه اینقدر هم تعریف ش و شنیده بودم اصلا دقت نکردم oli ... سان استار هم همین طور پوست پوست میکنه هر چی میخرم ناراضی هستم برا سلامتی م دعا کنید🙏
محیا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 297 تو گوگل نوشته بود matte نشون دهنده چربی کرم نباید اینو داشته باشه من اینی که خریدم matte نداره و فو ... دو سه شنیدم خوبه بورژوا هلثی شنیدم خوبه حالا یکی ش و میخرم انشاله خوب باشه رو پوستم بشینه برا سلامتی م دعا کنید🙏