2777
2789

۱۰روزه زایمان کردم بخیه هام ک ۵یا ۶تا هستن یکیم روی رونم زدن یعنی واقعن تف تو بیمارستان دولتی مخصوصا آرش چندتا دختر قرتی واسه یاد گیری خودشون میان میافتن ب جون ادم ب قول خودشون خانم دکتر بخیه زدنو بلد نبوده واسه امتحانی اومده روی رونم بخیه زده آخه چرا اینکارو میکنی آه میلیون نفر دامنتو میگیره من ک اصلن از بیمارستان آرش راضی نیستم حالا بگذریم من ۱۰روزه زایمان کردم بخیه های ک روی برش زدن ک نیافتادن جاشون صورتی شده نمیدونم دارن چوش میخورن یا زخم شدن چندتا بخیه دم واژنم زده از روز اول نگاه میکنی انگار ک شله حالا این بخیه ک روی  رونم زده این ۱۰شب منو دیونه کرد از زندگی سیرم کرده از موقع شستن اگه موقعه گذاشتن پد منو دیونه میکرد ک خداروشکر نمیدونم دیروز افتاده یا کنده شده خلاصه از دستش راحت شدم حالا بقیع موندن ی واقعیت تلخ هست ک من افغانیم اگه خبر داشته باشین افغانیا ی ذره ب زناشون یا دختراشون اهمیت نمیدن چون خانواده عروس همون اول مهریه رو میگیرن در اصل دخترشونو میفروشن دیگه شوهراشون میگن ترو ک بابات فروخته من الان یکم جای بخیه هام صورتی شدن شوهرمم ک نمیزاره برم دکتر متاسفانه ما نمی تونیم حرف روی حرف شوهر بزنیم چون راستش آدم نیستن قاطی میکنن خدایی نکرده بلایی سر ادم میارن حالا من چند روزه اینجا راجب بخیه میپرسم اصلن هیچکی ی جواب درست حسابی نمیده آخه من مجبورم ک اینجا میپرسم دکتر ک نمی تونم برم حداقل اینجا کسی زایمان کرده بلاخره بخیه داشته ولی کسی درست نمیگه هوووف خسته شدم واقعن برای خودم متأسفم ک افغانی هستم واقعن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من پزشک نیستم ولی با توضیحات شما نمیشه راهکار درمانی داد باید پزشک از نزدیک ویزیت کنه یا عکس بفرستی برای پزشک. بعدم لازم باشه بخیه مجدد زده بشه میگی شوهرت نمیزاره چجوری کاربرا میتونن کمک کنن؟

اصلا از بیمارستان آرش خوشم نمیاد یه بار مجبور شدم اورژانسی برم صد تا دانشجو ریختن بالا سر مریض. اگه شرایطشو داری از نظر مالی مشاور های تلفنی جواب درست میدن اینجا کسی متخصص نیست 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

عزیزم خودشون میوفته بخیه هات به شوهرتم فکر نکن به کوچلوت فکر کن بچت دختره یا پسر اگه دختره قوی بارش بیار اون زمانم گذشت که افغان ها هر چیزی سر بچه هاشون بیارن قوی بارش بیار

من واقعن میمونم پیش ی متخصص پرونده دارم نه شماره ای داده بهم میگم خانم بلاخره هر دکتری ی تلفنی داره ک بیماراش ازش سوال بپرسن ولی این نه تا میگی اینجور مشکل دارم میگه بیا ویزیت شو یادمه رفتم پیشش دارو داد داروخونه بسته بود نتوستم بخرم نشونش بدم فرداش زنگ زدم منشی ی پماد بود گفتم اینو چجوری باید مصرف کنم میگم دیروز اومدم ویزیت شدم میگه نه باید بیایی ویزیت بشی من نمیدونم کجای دنیا واسه دارو نشون دادن ویزیت میخوان

اگه نمیتونی بری مطب حتما برو خانه بهداشت اونجا ویزیت کمتر میگیره دکترش ماما هم ببینه متوجه عفونت میشه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖