2777
2789
عنوان

روانی شدم....🤕

253 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من ی ی سال و نیمی میشه درگیر ی سری مشکلات هستم ک نمیدونم منشا روانی داره یا جسمی اصلا نمیدونم طبیعیه یا ن

شب ها اصلا نمیتونم زودبخابم خیلی بخام تلاش کنم ساعت ۳ و ۴ هست حتی اگ گوشی هم بزارم کنار

ی چیزایی رو حس میکنم مثل موجودات غیر ارگانیک با ازین قبایل 

بعضی اوقات حس میکنم کسی نگام میکنه یا ی سایه از ی دخترمیبینم و ب قدری میترسم ک نفسم حبس میش یا توی خاب و بیداری حس میکنم یهو کسی صدام میکنه فوری میپرم ازخواب باز هم ترس خیلی بدی کل وجودمو میگیره😓

خلاصه اصلا انگارخاب برام ی آرزو شده و شب برام ی کابوس همیشگی

بعضی شبا هم حتی بدون دلیل یا میخندم یا گریه میکنم.....

اطرافیانم میگن طبیعیه ولی من خیلی اذیت میشم نمیدونم چطوری بفهمم طبیعیه یا ن لطفا اگ چیزی میدونید راهنماییم کنید ممنونتون میشم💕

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکل اعصاب داری باید بری پزشک

اینا طبیعی نیستن ینوع اختلال روانیه

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو
عزیزم مشکل اعصاب داری باید بری پزشک اینا طبیعی نیستن ینوع اختلال روانیه

اگر هم نری مشکلت بدتر میشه

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو
ای خدا چ بد😭

من بدتر از تو بودم شبا نمیخابیدم دچار اختلال مسخ شخصیت شدم دیدنه شدم میدونی چرا؟

چون یه افسردگی ساده داشتم قبلش خودمو درمان نکردم....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز