2777
2789
عنوان

روانی شدم....🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست
من بدتر از تو بودم شبا نمیخابیدم دچار اختلال مسخ شخصیت شدم دیدنه شدم میدونی چرا؟ چون یه افسردگی ساد ...

میترسیدم بخوابم حس میکردم تو این دنیا وجود ندارم حس میکنم من فقط روحم و زنده نیستم اینا همه یه خوابه ولی با دارو و اینا بهتر شدم خداروشکر اینم بگم ۱۸ سالمه سنم بزرگ نیست

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسیدم بخوابم حس میکردم تو این دنیا وجود ندارم حس میکنم من فقط روحم و زنده نیستم اینا همه یه خوابه ...

خدارو شکر ک خوب شدی 

پس بنظرت منم با ی روانشناس صحبت کنم؟

❤️

میتونم بپرسم چقدر طول کشید تا درمان شدید

تقریبا یک ماه خوب شدم حتی خوابم هم بهتر شده ساعت ۱۲ میخابم ساعت ۱۰ صبح بیدار میشم

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو
خدارو شکر ک خوب شدی  پس بنظرت منم با ی روانشناس صحبت کنم؟

بله صد در صد باید بری وگرنه هر روز مشکل جدید در میاد...

شکست عشقی خوردی؟!

اره ی جورایی سختی خیلی کشیدم از نظر خودم خیلی با دنیای قبلیم فاصله گرفتم

من حس شیشمم قویه گلم ولی اون برمیگرده...

مشکلاتی که داری بخاطر فشار روحیه گلم اگه نمیتونی بری دکتر با ۱۴۸۰ تماس بگیر مشاور بهزیستیه رایگانه مشکلتو بگو

خب اول به من بگو کلا ترسویی؟

دوم فیلم ترسناک دیدی که اذیت شدی؟

سوم قوه تخیلیت چطوره🤔

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.