2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من زیاد اهل قهر کردن نیستم مگر اینکه دیگه جون ب لبم رسیده باشه وقتیم قهر طرف تا خودشو درست نکنه نیاد از دلم دربیاره حالم خوب نمیشه ولی شوهر من اصلا براش مهم نیس این باعث میشه من بدتر ازش بدم بیاد

چ قدر بچس شوهرت😑یعنی واسش مهم نیستی؟؟

حتما مهم نیستم....الان برام یه مشکل مهم دادگاهی پیش اومده ک باید برم دادگاهو بیام اصن یه بار باهام نیمده یه بار نپرسیده چی شد

اگه قهر نتونسته تغییرش بده و مشکل حل کنه پس ادامه دادنش اشتباه بدنبال حل مشکل باشید زودتر ،اینجوری فقط اختلافات و بیشتر میکنه و از هم دورتون میکنه.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
اگه قهر نتونسته تغییرش بده و مشکل حل کنه پس ادامه دادنش اشتباه بدنبال حل مشکل باشید زودتر ،اینجوری ف ...

قهر برا من مرحله اخره وقتی همه راهو برم نتیجه نبینم ترجیح میدم دیگه کاری ب کارش نداشته باشم چون منم اعصابم دیگه نمیکشه ولی هیچی بحالش فرق نداره

یه سوال میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده. وقتی حتی نمیپرسه کجا میری  پس برای راب... هم چیزی نمیگه؟ 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

یه سوال میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده. وقتی حتی نمیپرسه کجا میری  پس برای راب... هم چیزی نمیگه ...

نه اصلا نمیگه الان ده روزه رابطه نداریم حتی بخاطره رابطه ام نیمده جلو