چندروز پیش همینجوری چراغ قوه گوشیرو گرفتم تو حلقم و با اینه دیدم ته حلقمو.بعد دیدم ته حلقم یه چندتا مثل دونه اینا نارنجی اونجاست.بهش توجه نکردم ولی تو نت دیدم عکس حلق سرطانی و اینی که داشتم بود کسی ته حلقش ازاینانداره؟غیرطبیعیه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون سنگ لوزه با آب نمک بشور میره محلول سدیم کلراید از داروخانه بخر از راه بینی بکش بالا تمیز میشه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اول برو دکتر حلق وبینی بله باهرلکه داخل گلو ک نمیشه گف سرطان یا سنگ لوزه یا حالت تاول داره بخاطر آلرژی فصلی
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
همینجوری الکی از روی سایتای اینترنتی نمیشه قضاوت کرد.
ولی حتما برو دکتر که خاطرت جمع باشه
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::