2777
2789
گربه ها از آب متنفرن با آب سرد شستنش، فشار دادنش، پرت کردنش از ارتفاع به خون افتادنش یکم دیگه تو ...

قلبم گرف اصن:))

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
گربه ها از آب متنفرن با آب سرد شستنش، فشار دادنش، پرت کردنش از ارتفاع به خون افتادنش یکم دیگه تو ...

اره مدام از گردن میگرفتنش با اب سرد تو حیاط با شامپو بچه میشستن چندبار تذکر دادم ولی دیدم هیچ اثری نکرد دیگه شبونه برداشتیم بردیم چندتا محله بالاتر کنار یه پارک خوب که نیدونیم اونجا گذر زیاده بهش توجه میشه رهاش کردیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا من گربه داشتم تو حیاط

یعنی مامانم میخواست حیاط رو بشوره این طفلی میپرید رو ماشین بابام که حیس نشه تازه ما خیلیم مرافب بودیم چون بچه داشت

چی بگم والا ینی حیوون خونگیشون کرده بودن بهش غذا میدادن مرتب ولی خوب اذیتاشونم بود من نمیذاشتم دخترم ...

طبیعت و غریزه حیوون اینه که ازاد باشه خودش میتونه خودشو با محیط اطرافش وفق بده حالا من ک این حرفو میزنم زمستونا خیلی دلم به حال حیوونای ازاد میسوزه اما میگم طبیعتشون اینه خودمو دلداری میدم نگران نباش جای دیگه هم همزبون پیدا میکنه !!!!

واسه پدر مادر اون بچه متاسفم که به بچش یاد نداده که با حیوون چطور رفتار کنه و نباید چیزی داخل جاهای خصوصی حیوون کرد ضمنا مراقب دخترتون باشید پسری که به مقعد گربه بدبخت رحم نکرده احتمالا به انسان هم رحم نمی کنه نزار دخترت بره پیش این بچه ها چون این رفتار فقط تو بچه های بی تربیت و بیمار جنسی دیده میشه

شما برو بهشت بزار ما بریم جهنم🫂سر انسان طراحی شده رو گردنش باشه ولی مال بعضی ها جای دیگست😒حق نداری دینت و اعتقاداتت رو به کسی تحمیل کنی 🐈‍⬛🥀همه ما انسان هستیم ولی یه عده فکر میکنن خدان🤥اگه نظر متفاوت داریم به معنی دشمنی ماباهم نیست🤌🏻😓
اخه بچه ها دیروز خیلی دنبالش گشتن ناراحت یودن گفتم حتما دلشون شکسته

مثلا میخواستید بزارید بچه ها هر بلایی میخوان سر اون گربه بیچاره بیارن تا دلشون نشکنه 

بچه ها عقلشون در حد سن و تجربه های محدود خودشونه دنبال لذت بازی ان درکی از آزاری که به اون حیوون بی زبون میرسونن ندارن شما چرا این حرفو میزنید! 

کار درستی کردید نجاتش دادید

واسه پدر مادر اون بچه متاسفم که به بچش یاد نداده که با حیوون چطور رفتار کنه و نباید چیزی داخل جاهای ...

دقیقا حرفتون درسته ومن کلا غیر از چندباری که دخترم به هوای گربه رفت چون خیلی همیشه دوست داشت از نزدیک لمس کنه وببینه دیگه نذاشتم متاسفانه مادرو پدرشون انگار یکبار طلاق گرفتن و برگشتن الان هم در حال حاظر من هنوز به عنوان همسایه مادر و پدرشونو ندیدم چون باباشون که از صبح میره نی اینام از ظهر که از خاب پا میشن تا شب تو کوچه ان منم ماه اول ندیده بودمشون هنوز چون همش همش تو کوچه بودن به هوای این گربه تو پارکینگ چندباری دیدمشون و متاسفانه دختر ۹ساله تو این سن در مورد طلاقو ازدواجو علف مخدر یه سری اطلاعاتی به دخارم داده بودن که من کلا دیگه نذاشتم دخترم بره گربه هم بردیم که دوباره بچه ها پاشون بریده بشه از پارکینگ

خیلی تو ذهنم بود ولی یادم رفت فردا حتما میزارم🌹🌹

حتما لازم نیس پول باشه، یه وعده غذا واسه کارگر

ته مونده ی پلو کنار باغچه واسه پرنده، حتی پشت پنجره

گذاشتن یه کاسه یکبار مصرف آب کنار درخت تو کوچه واسه پرنده ها و پیشیا

اجرتون با خدا💖💖

👀
طبیعت و غریزه حیوون اینه که ازاد باشه خودش میتونه خودشو با محیط اطرافش وفق بده حالا من ک این حرفو می ...

دقیقا درست میگین بااخره اول تاحالام تو خیابون بوده میدونه باید چجوری به زندگیش ادامه بده