2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست
بچهات بخاطر خیانتای دیگران سقط شد؟

خب رو ذهن من تاثیر گذاشته بود یکی نوشته بود همسایمون خانمش بارداره خانمش رفته خونه پدرش والان شوهرش دختر برده خونشون عنوان تاپیک بود منم نخوندم کامل ولی همون ی تاپیک باعث شد ارامشم ب کل گرفته شه روزی ک گریه نمیکردم از نگرانی نبود 

منم نوشتم کسایی ک مشکل خودشون نبود یکی تاپیک خیانت غریبه ها رو تعریف میکرد وراحت ب دیگران منتقل میدا ...

دیگه فضاش اینطور شده نمیشه کاریش کرد،،والا من تاپیک میزنم ۲صفحه میره جلو تاپیکای خیانت ۹۲صفحه میره،، دیگه مردم هم بدشونم نمیاد انگار

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواین چندسال نی نی سایت خیلی کمکم کرده خیلی هاااا خداشاهده خیلی به درد میخوره این سایت.

میدونم عزیزم خیلی واقعا کمک میکنه من خودم هیچی از بارداری نمیفهمیدم اینجا فهمیدم 

ولی اونموقع یادمه کل تاپیکا شده بود خیانت ک صدای خود نی نی سایتیا هم در اومده بود میگفتن روحیمون داغون شده 

دیگه فضاش اینطور شده نمیشه کاریش کرد،،والا من تاپیک میزنم ۲صفحه میره جلو تاپیکای خیانت ۹۲صفحه میره،، ...

دقیقا منم همینو میگم فقط برای کنجکاوی وپر بازدیدی خیلیاشون 

حالا اونا ک واقعا مشکل دارن جای خودشو داره 

میدونم عزیزم خیلی واقعا کمک میکنه من خودم هیچی از بارداری نمیفهمیدم اینجا فهمیدم  ولی اونموقع ...

منم اوایل حساس شده بودم ازبس تاپیک خیانت میدیدم ولی بعدا دیگه زیاد به اینجور تاپیکا نگاه نمیکردم 

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
منم اوایل حساس شده بودم ازبس تاپیک خیانت میدیدم ولی بعدا دیگه زیاد به اینجور تاپیکا نگاه نمیکردم&nbs ...

منم الان ی تاپیک دیدم اصلا بازش نکردم یاد اونموقع خودم افتادم ک ب چ روزی افتادم گفتم خدایا شکرت تموم شد واقعا من نابود شدم دوتا سقط شکاکی وبدبینی ک سراغم اومده بود بدنم ک خیلی ضعیف شده بودم 

تاپیکو زدم ک واقعا کسایی ک مشکلی ندارن فقط برای کنجاوی وپربازدیدی نیان این تاپیک ونزنن بدونن ک چی سر ی زندگی میتونه بیاره

منم الان ی تاپیک دیدم اصلا بازش نکردم یاد اونموقع خودم افتادم ک ب چ روزی افتادم گفتم خدایا شکرت تموم ...

میفهمم عزیزم‌تاثیر میزاره ولی دست خودمونه اون چیزی ک تاثیر میزاره ازش دورباشیم .من اوایل همش تو نی نی سایت بود‌م ولی الان‌احتیاج داشتنی میام

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
میفهمم عزیزم‌تاثیر میزاره ولی دست خودمونه اون چیزی ک تاثیر میزاره ازش دورباشیم .من اوایل همش تو نی ن ...

منم بعد سقط اولم پاک کردم ودیگ نیومدم سراغش خیلی وقت بود الان خداروشکر خیلی خوب شدم شکاکی ی مرض بدیه اگ بیافته تو زندگیت ،زندگی ادمو نابود میکنه من بادستای خودم بیهوده داستم زندگیمو خراب میکردم الان خداروشکر دیگ خودمودورکردم ازتمام افکار منفی