2777
2789
عنوان

خیانت

250 بازدید | 22 پست

من قبلا عضواین سایت بودم

چپ وراست همه تاپیک خیانت میزنن حتی شده برا سرگرمی وپربازدیدی 

من دقیقا دوبار باردارشدم واز طریق نت با این سایت اشنا شدم الانم دوران بارداری خودشه وبهم ریختن هرمونا لطفا هر چی ب ذهنتون میرسه تاپیک نزنید من دوتا بچه هامو توماه ۵ ویکی توماه ۴ سقط کردم بیخود بخاطر تاپیکایی ک میدیدم تو دور خونریزی میافتادم اونم از استرس وترس 

اینجا کلی زن باردار هست 

این تاپیکا باعث شد ذهن منو تا یکسال ونیم اشفته کنه تومدتی ک حذف کردم بهترم شدم تازه چندماهه 

لطفا این افکار منفی رو اگ مشکلی ندارید واقعا ب دیگران انتقال ندید صددرصدمطمئنم وقتی باعث سقط جنین تو شکم من شده روخیلی های دیگ هم تاثیر گذاشته

خب نیا اینجا وقتی اینقدر روتو تاثبر داره،،حرف شما باعث نمیشه نزنن،،پس شما نیا اینجا،،فضاش مسمومه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعضی ها اینجا  تنها جاییه که میتونن  درد دل کنن و کمی آروم  بشن 

شما میتونی تاپیکای  اینجوری نری 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

هر کسی میاد اینجا مشکلاتش رو میگه شاید راه حلی براش پیدا بشه یا مرحمی روی زخمش گذاشته بشه.شما روحیت حساسه نیا سایت گلم.

نمیشه هیچکس هیچی نگه و کاری نکنه چون شما روحیتون لطیفه هورمونات به هم خورده.

خب مشکلات شون رو‌میگن شما اینقدر حساسی نیا

خب من بخاطر بارداری اولم بود اومده بودم خیلی سوالات میپرسیدم اینجا کمک میکردن اگر تاپیک خیانتوهم باز نمیکردم باز تا مدتها غصه میخوردم برا سرگرمی ک نبودم اینجاعزیز

من مخاطبم با کساییه ک حتی یادم از خیانت همسایه تایپ کرده بود خب نباید افکار منفی رو ب عموم انتقال داد

خب نیا اینجا وقتی اینقدر روتو تاثبر داره،،حرف شما باعث نمیشه نزنن،،پس شما نیا اینجا،،فضاش مسمومه

منم نوشتم کسایی ک مشکل خودشون نبود یکی تاپیک خیانت غریبه ها رو تعریف میکرد وراحت ب دیگران منتقل میداد 

خب من بخاطر بارداری اولم بود اومده بودم خیلی سوالات میپرسیدم اینجا کمک میکردن اگر تاپیک خیانتوهم باز ...

گاهی برا اگاهی هم خوبن،،یه سری از خانما ساده ان بیچاره ها،شاید بااین تاپیکا یاد بگیرن نباید به هرکسی اعتماد کرد،،،لغو کاربری بزن وقتی اینقدر متاثر میشی و ضررداره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️