قربونش برم عکساشو دیدم بچم تپلی بوده اینقد لاغر شده کم اشتها شده 😭😭😭 کرونا گرفته بستری بوده بیمارستان 😭😭اصلا حرف نمیزنه هر وقت بهش زنگ میزنم بس بی حاله 😭😭😭😭 دلم میخواد یه دل سیر بغلش کنم بوسش کنم کاش میشد لعنت بهت کرونا 😭😭😭😭😭 هر وقت منو میبینه کلی باهام حرف میزنه از اسباب بازی هاش میگه از کارتونایی که دیده ولی الان آروم و بی حاله😭😭😭 دعا کنید زود خوبش بشه با دل شکسته دارم تایپ میکنم
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
بگردمممم برا دلت انشاالله زودی برگرده توی بغلت چند سالشه؟ خیلی تب داشت که بستری شد؟
زده بود به ریه اش شیش سالشه 😭 تازه میخواد بره مدرسه 😭