2777
2789

قربونش برم عکساشو دیدم بچم تپلی بوده اینقد لاغر شده کم اشتها شده 😭😭😭 کرونا گرفته بستری بوده بیمارستان 😭😭اصلا حرف نمیزنه هر وقت بهش زنگ میزنم بس بی حاله 😭😭😭😭 دلم میخواد یه دل سیر بغلش کنم بوسش کنم کاش میشد لعنت بهت کرونا 😭😭😭😭😭 هر وقت منو میبینه کلی باهام حرف میزنه از اسباب بازی هاش میگه از کارتونایی که دیده ولی الان آروم و بی حاله😭😭😭 دعا کنید زود خوبش بشه با دل شکسته دارم تایپ میکنم 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

وای چ حس بدی

ایشالا زود خوب میشه میاد پیشت مامان مهربون💕

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ حس بدی ایشالا زود خوب میشه میاد پیشت مامان مهربون💕

ممنون مامانش نیستم 😓😭 امضامو بخون 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
بگردمممم برا دلت انشاالله زودی برگرده توی بغلت چند سالشه؟ خیلی تب داشت که بستری شد؟

زده بود به ریه اش شیش سالشه 😭 تازه میخواد بره مدرسه 😭 

عزیزدلم الهی ک حالش خوب خوب میشه نگران نباش قربون دلت برم خدا هواسش بهتون هس 

خدا نکنه ممنون عزیزم 🙏❤️

زده بود به ریه اش شیش سالشه 😭 تازه میخواد بره مدرسه 😭 

انشاالله این روزا زود تموم میشن عزیزم

امضاتو خوندم، خدا خیر و برکتشو سرازیر کنه به زندگیت💕

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️