|
مشاهده متن کامل بحث +
1838270 بازدید
|
156688 پست
سلام دوستان.🌹🌹🌹
ضمن تشکر از لوبیا جون بابت تاپیک فوق العاده ای که داشتن اما به خاطر یک سری بی مهری ها صلاح دیدن تاپیک رو قفل کنند ما مامان های آینده اینجا جمع شدیم تا در کنار هم باشیم و به همدیگه کمک کنیم. بحث تعیین جنسیت اینجا مطرح نیست چون تعیین جنسیت فقط دست خداست اگه کسی خیلی روی این مسئله حساسه بهتره تحت نظر دکتر باشه تا بعدا خشم و عصبانیتش رو سر بقیه خالی نکنه.❤❤
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خانما ممنون میشم سوال منم جواب بدید من ترشحم قطع شده روز دوشنیه یازدهم پریودیم بود رفتم ینو گ ...
کیتت که مثبته ولی منم روز دوازده رفتم سونو فولیکول ٢٠ داشتم ١٢ و١٣ ترشح داشتم...تخمکم ١٤ آزاد شد آخر شب...از درد پهلویی که گرفتم فهمیدم.فهمیدم.کیتمم رو اوج بود صبح ١٤...احتمالا شما امروز که روز سیزده میشه آزاد کردی
حتما مرضیه جون خودش یه کاری کرده که تگ نشه اصلا فکرشم نمیکردم به این راحتیا ولمون کنه....خیلی ترسیده...ولی بخدا ما هیچکدوممون برای جنسیت وارد تاپیک نشده بودیم ما فقط دوست داریم باردار بشیم...جنسیت دست خداست....مرضیه جون بیا تو رو قرآن