2777
2789
عنوان

درمان جوش

746 بازدید | 38 پست

کسی تا حالا جوش بد داشته و همراه جای جوش ؟

پوستم خیلی حساسه از چیزای مالیدنی گرفته مثل الوئه ورا و خیار و گوجه و ...نمی سازه تا روغن و...

دارو هم از آکنومیس و آداپلن و کلیتدامایسن و اریتروماسین و صابون تریاک و صابون های دیگه زدم نتیجه زیادی نگرفتم شایدم بدتر شد.با شستن با شامپو بهتره باز.شما چی پیشتهاد میدین،اهان دکتر که رفتم انتی بیوتیکم داکسی سیکلین داد.البته تنبلی تخمدان دارم.ال دی و روکین بم نمیسازه میخوره😥😥😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوست عزیز مشکل از کبدته درضمن برا درمان جوش ب مالیدنی اعتقاد ندارم من. آب گرم بخور. صورتتو که میشوری صابون بذار ی دقیقه رو صورتت باشه. اگه عفونت داره بدنت با دمنوش و.... رفعش کن صورتت خودش درست میشه اگه پوستت چربه حداقل ی روز درمیان صابون بزن صابون گلنار سبز قدیمی ها خیلی خوبن

سلام دوست عزیز مشکل از کبدته درضمن برا درمان جوش ب مالیدنی اعتقاد ندارم من. آب گرم بخور. صورتتو که م ...

دمنوش نعنا و بابونه کگو گاهی چای سبز و و گاهی رازیانه میخورم شما چی پیشنهاد میدین برا دمنوش؟

سلام دوست عزیز مشکل از کبدته درضمن برا درمان جوش ب مالیدنی اعتقاد ندارم من. آب گرم بخور. صورتتو که م ...

من به این قدیمی ها مثل گلنار و اینا بیشتر اعتقاد دارم.باید بخرم ممنون که گفتین

اگه کیست سینه نداری ی هفته صبحا قبل صبحانه رازیانه بخور. چای سبز خیلی خوبه چای کوهی هم خوبه .برا رفع عفونت گیاه پنیرک هم خوبه.ولی من تاثیر چای سبز و رازیانه رو خودم متوجه شدم واضح بیشتر بخور هرچی میخوری نکات بعدی هم که گفتم خیلی مهمه. واگر اینکه در تو سن بلوغ هستی هورمونی هستن خودشون درست میشن فقط تا میتونی باشون ور نرو که جاشون بمونه تا مدتی همینجوریه

اگه کیست سینه نداری ی هفته صبحا قبل صبحانه رازیانه بخور. چای سبز خیلی خوبه چای کوهی هم خوبه .برا رفع ...

نه ۳۲ سالمه..دوران بلوغ یه جوش نزدم الان نثل غرور حوانی جوش زدم..