2777
2789
عنوان

درمان جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 38 پست
نه ۳۲ سالمه..دوران بلوغ یه جوش نزدم الان نثل غرور حوانی جوش زدم..

ببین بدنتو سم زدایی کن! دیگه بزن تو نت ببین برا سم زدایی چه کارایی باید بکنی؟ احساس نمیکنی نسبت ب قبل پوستت تیره تر هم شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رازیانه میخوردی سینه ات یا زیربغلت درد نمیگرفت؟

من خودم چون ی گلوله احساس میکردم تو سینم وقتی میخوردم پلی کیستیک هستم ولی رازیانه مصرف نمیکنم مثل ماهی ی لیوان. وقتی میخوردم سفت میشد آره درد ناک میشد ولی ی بسته ویتامین ای میخوردم خوب میشد

سینه پلی کیستیک نمیشه تخمدان پلی کیستیک میشه. 

هم باید اب گرم هم صابون گلنار هم سم زدایی رو تو برنامم بزارم.برامم دعا کنید خوب شه پوستم واقعا یکساله خودمو تو اینه نمیرم ببینم از بس داعون شده

من پریودم که تاخیر میشد چای کوهی که میخوردم سریع پریود میشدم الآن خیلی دمنوش میخورم سه ماه پریود نشدم ولی مثل سابق میدونم کیست و.... نمیزنم. صورتمم پرمو جوش جوشی و کدر شده بود سردی رو کنار گذاشتم و اب یخ نمیخورم خیلی خوب شدم جوشم ندارم بهتر شدم حتما صبح که پا میشی دولیوان سرپر آب گرم ب زورم شده بخور خیلی خوبه من مدتیه این کارا رو میکنم خیلی موثربوده برام

اره عزیزم.روکین بم داد نتونستم بیشتر ۴ روز بخورم

چای سبز بخور بعد ناهار وشام که هورمون مردونت بالا نره ممکنه با همین چیزا درمان بشی . قرصای ضدبارداری تا مدتی خوبن بعد علائم رو تشدید میکنن