2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این خواستگار

310 بازدید | 15 پست

خانوما من شاغلم و معمولا اقایونی که میان سمتم روی درآمد من هم حساب میکنن و منم اینو قبول کردم و باهاشم مشکلی ندارم در آینده هم با هرکسی ازدواج کنم درآمدم رو تو زندگی مشترکم خرج میکنم اما من قبلا یه خواستگاری داشتم که کلا فقط به فکر پول بود زیر و بم خودمو هرچی بابام داره رو ازم کشیده بود بیرون مشاوره هم رفتیم مشاور گفت این سرش کلا تو جیب توئه خودشم کلا پوچه،

خب این بده ،درسته که من این موضوع رو پذیرفتم ولی دنبال پسری هم هستم که خودش دستش به دهنش برسه

الان یه موردی برام پیش اومده که گفته نیتش ازدواجه ، همون روز اول هفت جد و آباد منو پرسید ، مثلا پرسید خونتون کجای شهره، پدرت شغلش چیه، درآمدت خودت چقدره و .... البته درآمدم چقدره رو غیر مستقیم پرسید اما پرسید و جوابم گرفت

سوالای دیگه هم پرسیدا ولی من مالی هاش رو بیان کردم

از طرفی هم خودش هم داره کار می‌کنه

من سر اون خواستگار قبلیه با چندتا مرد موفق اطرافم که صحبت کردم یکیشون که رییسم هم بود گفت ببین اشکالی نداره که مردی با هدف اینکه خانومش هم درآمد داره اون خانوم رو انتخاب کنه اما اینکه برای اون پول برنامه بریزه و چشمش دنبال اون پول باشه اون زندگی زندگی نمیشه می‌گفت خانوم منم شاغله ولی خدا شاهده من هیچوقت چشم به پولش نداشتم هیچوقتم نگفتم توام خرج کن خودش خرج می‌کنه اما من نمیگم

حالا به نظرتون من به این آدم زمان برای شناخت بیشتر بدم؟

خانومای شاغل و متاهل لطفا راهنماییم کنن

من کسانی را دیدم که اوب گفتن ماکاری به پولتون نداریم بعد ازدواج کلا زن هیچ پولی تو کیفش نبوده حتی پول یه تاکسی یا نوار بهداشتی

یعنی اونی که صداقت داره ا ل میگه شرف داره به اون دروغگویی که میگه کاری به حقوقت ندارم ولی کلا برا حقوق اومده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه من کارمنده اما شوهرش برای تمام حقوق از قبل ازدواج انگار نقشه کشیده بود و الان که چندین ساله میگذره عمم خرج میکنه و کوتاه اومده

اوایل لجبازی میکرد اما به خاطر زندگی ساخت با اینکه شوهرش موقع خواستگاری گفته بود هیچ توقعی نداره 

خلاصه که خیلی مراقب باشید 

اول ی مقدمه ای رو بگم متاسفانه نمیدونم چرا الان جوانا اینجور شدن منظورم اقایون هستن درسته شرایط جامعه بده درسته گرونیه ولی من به شخص خیلی ناراحتم از این که پسرا دنبال دخترای شاغل میرن برای پول و درامد اونا با ورمیکنی خودم ی دختر 20 ساله دارم که میگه مامان من درس میخونم اما اصلا دوست ندارم کار کنم شغلی داشته باشم مرد باید مرد باشه و زن هم زن من خودم خیلی موافق این نظر دخترم هستم شما هم عزیزم حتما طرف مقابلت رو خوب بشناس برای بله یا خیر گفتن عجله نکن خوب بشناس و ببخشید اگر پسری اومد خاستگاری شما و از حقوقتون پرسید خیلی رک بگو من میخام شوهرم کنم به کسی که بهش تکیه کنم نه این که زن بگیرم والا عجب زمانه ای شده

اول ی مقدمه ای رو بگم متاسفانه نمیدونم چرا الان جوانا اینجور شدن منظورم اقایون هستن درسته شرایط جامع ...

حتما عزیزم ممنونم اتفاقا منم تا قبل از فارغ التحصیلیم مثل دختر شما فکر میکردم و انقدر جدال تو زندگی هایی که زن شاغله سر پول خرج کردن می‌دیدم که خودم هم تصمیم داشتم کار نکنم و به اون صورت ازدواج کنم اما خب بعضی چیز ها قسمته و من هم قسمتم این بود که کار کنم ولی الان دیگه از شرایطم راضی هستم و از خدا می‌خوام مورد مناسب خودم رو برام جور کنه انشاالله هرکسی همون زندگی ای نصیبش بشه که برای اون آدم بهترینه

اون مردی که میاد از اول رو حقوق زن حساب میکنه معلومه تن پرور بی مسئولیته  به نظرم چنین مردی به ...

درک میکنم پاسختون رو عزیزم اما دیگه کم کم جامعه ما هم داره شبیه به جامعه غرب میشه و باید کم کم این فرهنگ جا بیوفته و شاید باعث بشه از سنت ایرانی و مردان غیور به اون شکل فاصله بگیریم و برابری رو در همه چیز در نظر بگیریم الان دیگه از اکثر آقایون می‌شنوید که خانمی که دنبال احترام و حقوق برابره باید در همه موارد اینطور فکر کنه، یعنی اینا پاسخ هاییه که من از آقایون این دوره شنیدم

عزیزم دقیقاً من یه تایپک اینجوری دارم حتماً بخون و درس عبرت بگیر من خودم یه مدت کار میکردم قراردادی بودم هر خواستگاری داشتم اول نگاه به طلا و النگو میکرد و می‌گفت حقوقت چنده همین پرسش باعث شد جواب رد بدم چون زندگی دوستم می‌دیدم که هم خودش و شوهرش شاغل بودن علی رغم اینکه این پونزده سال کار کرده نه خونه نه ماشین نه زمین هیچی به نامش نیست و همه رو شوهرش به نام خودش کرده مردی که مرد نباشه و چشمش دنبال پول زنش باشه قید زندگی رو بزن باهاش ما شوهر می‌کنیم یکی حامی مون باشه تکیه گاه باشه نه اون زن باشه و ما مرد البته خانواده خیلی مهمه خوش به حال اونایی که از اول این تو خونه شون جا افتاده خرج زندگی با مرد و پدر و برادر و شوهر چشمشون دنبال پول ناموسشون نیست دختری که پدر ازش انتظار داره پول خرج کنه اینجوری تربیت میشه که عزت نفس نداشته باشه و برای اینکه مردی باهاش زندگی کنه باج بده و اونم دست تو جیب باشه براش