خانوما من شاغلم و معمولا اقایونی که میان سمتم روی درآمد من هم حساب میکنن و منم اینو قبول کردم و باهاشم مشکلی ندارم در آینده هم با هرکسی ازدواج کنم درآمدم رو تو زندگی مشترکم خرج میکنم اما من قبلا یه خواستگاری داشتم که کلا فقط به فکر پول بود زیر و بم خودمو هرچی بابام داره رو ازم کشیده بود بیرون مشاوره هم رفتیم مشاور گفت این سرش کلا تو جیب توئه خودشم کلا پوچه،
خب این بده ،درسته که من این موضوع رو پذیرفتم ولی دنبال پسری هم هستم که خودش دستش به دهنش برسه
الان یه موردی برام پیش اومده که گفته نیتش ازدواجه ، همون روز اول هفت جد و آباد منو پرسید ، مثلا پرسید خونتون کجای شهره، پدرت شغلش چیه، درآمدت خودت چقدره و .... البته درآمدم چقدره رو غیر مستقیم پرسید اما پرسید و جوابم گرفت
سوالای دیگه هم پرسیدا ولی من مالی هاش رو بیان کردم
از طرفی هم خودش هم داره کار میکنه
من سر اون خواستگار قبلیه با چندتا مرد موفق اطرافم که صحبت کردم یکیشون که رییسم هم بود گفت ببین اشکالی نداره که مردی با هدف اینکه خانومش هم درآمد داره اون خانوم رو انتخاب کنه اما اینکه برای اون پول برنامه بریزه و چشمش دنبال اون پول باشه اون زندگی زندگی نمیشه میگفت خانوم منم شاغله ولی خدا شاهده من هیچوقت چشم به پولش نداشتم هیچوقتم نگفتم توام خرج کن خودش خرج میکنه اما من نمیگم
حالا به نظرتون من به این آدم زمان برای شناخت بیشتر بدم؟
خانومای شاغل و متاهل لطفا راهنماییم کنن