2777
2789
عنوان

130 بازدید | 18 پست

دوستان کسی بوده سونوی ان تی جنسیت رو بهش بگن 

بعدا برای تعیین جنسیت بره تغییر کرده باشه؟؟🥺

یعنی مثلا بگن پسره بعد دختر بشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر خیلی خیلی کم پیش میاد که اشتباه بگن

نه گفتن دختره وابسته شدم میترسم عوض شه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
آخی خوشبحالت🥺😍

اره هرروز با بچم صحبت میکنم وابستش شدم.اسمشم گذاشتیم😅

ان تی ک بمن اصلا نگفت ولی ۱۱ هفته ک رفتم برا چک هماتومم جایی دیگه. گفت ب دختر میخوره. ۱۸ هفته انوما ...

به منم گفت خیلی احتمالی میگم بهت ولی چون تعریف دکتره رو شنیدم اعتماد کردم...هرچی خیره 

منم باهاشون صحبت میکنم😍😍 منتها دوس داشتم لااقل یکیشون دخمل باشه

دوقلووووو؟؟😍😍😍😍

به منم گفت خیلی احتمالی میگم بهت ولی چون تعریف دکتره رو شنیدم اعتماد کردم...هرچی خیره 

منم با وجود دیدن التش باز شک دارم بس ک شنیدم طرف تا ماه ۸ و یا حتی بعد زایمان متوجه شده جنسیتو اشتبا گفتن

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄