2777
2789
عنوان

131 بازدید | 18 پست

دوستان کسی بوده سونوی ان تی جنسیت رو بهش بگن 

بعدا برای تعیین جنسیت بره تغییر کرده باشه؟؟🥺

یعنی مثلا بگن پسره بعد دختر بشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسر خیلی خیلی کم پیش میاد که اشتباه بگن

نه گفتن دختره وابسته شدم میترسم عوض شه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
آخی خوشبحالت🥺😍

اره هرروز با بچم صحبت میکنم وابستش شدم.اسمشم گذاشتیم😅

ان تی ک بمن اصلا نگفت

ولی ۱۱ هفته ک رفتم برا چک هماتومم جایی دیگه. گفت ب دختر میخوره. ۱۸ هفته انومالی گفت پسر

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

ان تی ک بمن اصلا نگفت ولی ۱۱ هفته ک رفتم برا چک هماتومم جایی دیگه. گفت ب دختر میخوره. ۱۸ هفته انوما ...

به منم گفت خیلی احتمالی میگم بهت ولی چون تعریف دکتره رو شنیدم اعتماد کردم...هرچی خیره 

منم باهاشون صحبت میکنم😍😍 منتها دوس داشتم لااقل یکیشون دخمل باشه

دوقلووووو؟؟😍😍😍😍

به منم گفت خیلی احتمالی میگم بهت ولی چون تعریف دکتره رو شنیدم اعتماد کردم...هرچی خیره 

منم با وجود دیدن التش باز شک دارم بس ک شنیدم طرف تا ماه ۸ و یا حتی بعد زایمان متوجه شده جنسیتو اشتبا گفتن

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹