2777
2789

سلام خانوما ما قبل از محرم رفتیم آزمایش قبل ازواج گفتن کم خونین ولی تالاسمی نیست و باید ی دوره درمان بشین حالا قرصامون رو نصفشو مصرف کردیم و تاثیر نداشته محضر و لباس و آرایش اهم همرو بیعانه دادیم و اوکی کردیم کسی تجربه داشته میشه تعهد داد و ازدواج کرد 😐😭

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خالم تالاسمی بود به زور عقد کردن الان بچه دار نمیشن،یعنی نمیمونه براشون خیلی اذیتن

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
تعهد چی بدین؟😂 

قبل از درمان بچه دار نشن😐😭

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

دوست من و شوهرش کم خونی معمولی دارن چیزی نگفتن بهشون

شما حتما مینور هستید

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
عزیزم واسه اینکه بچهاتون خدای نکرده خدای نکرده مشکل‌دار بشن اجازه ازدواج نمیدن

بچه نخایم چی😐

تعهد چی بدین؟😂 

از کسایی که مثلا از نظر ژنتیکی و یا تالاسمی نتونن باهم ازدواج کنن ولی اگر اصرار ب ازدواج داشته باشن ازشون تعهد میگیرن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
از کسایی که مثلا از نظر ژنتیکی و یا تالاسمی نتونن باهم ازدواج کنن ولی اگر اصرار ب ازدواج داشته باشن ...

یعنی میشه؟؟؟ 

یعنی میشه؟؟؟ 

بله من ی مورد شنیدم 

قبل از درمان بچه دار نشن😐😭

یه چی میگیا 

خیلی از بارداریا ناخواسته اتفاق میفته ،چجوری میخوایین  ادامه بارداری بدین 

پس تعهد معنی نداره  واصلا اونا که بعد عقد نمیتونن پیگیر شماباشن ولی قبل عقد میتونن سفت بگیرن تا درمان بشین بعد عقد کنین

یه چی میگیا  خیلی از بارداریا ناخواسته اتفاق میفته ،چجوری میخوایین  ادامه بارداری بدین&nb ...

عزیزم خب این همه آزمایش و غربالگری و.. بعد از بارداری رد ک برای تفریح نمیگیرن