2777
2789
عنوان

بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 36 پست

حق با توعه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.نی نی یارهمین فقط؟؟؟؟؟؟اگ من بودم تاحالا ۲۰۰دفه تعلیق شده بودم..هزار تاتاپیک زده برام هزارتابی ...

بخوام قطع کنم هر دوتون رو باید قطع کنم شما هم بد حرف زدین دیگه برید یک بار دیگه پستهاتون رو بخونین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مث اینکه مخش اشکال داشت😑😂

ایشالله ک خداهمرو شفا بده..🙏🙏

تازه توتاپیکش ب همه جریانوگفته ولی نگفته خودش اول بمن فوش داده😂😂😂😂قسمم میخوره میگ بخداحرف بدی نزدم

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
بخوام قطع کنم هر دوتون رو باید قطع کنم شما هم بد حرف زدین دیگه برید یک بار دیگه پستهاتون رو بخونین

عزیزم...من گفتم..ولی کی اول شروع کرد؟؟؟کی اول گف بی عقل؟؟؟

ینی من الکی پریدم بهش؟؟

عزیزم...من گفتم..ولی کی اول شروع کرد؟؟؟کی اول گف بی عقل؟؟؟ ینی من الکی پریدم بهش؟؟

خب نباید چیزی بهشون بگین گزارش بزنین تا ما رسیدگی کنیم شما هم چند تا تاپیک زدین براش کاربرا هم امدن بهش توهین کردن پستهای کاربرا رو بخونین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم...من گفتم..ولی کی اول شروع کرد؟؟؟کی اول گف بی عقل؟؟؟ ینی من الکی پریدم بهش؟؟

دیگه ولش کن اجی بی خیال 💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خب نباید چیزی بهشون بگین گزارش بزنین تا ما رسیدگی کنیم شما هم چند تا تاپیک زدین براش کاربرا هم امدن ...

بله دیدم ولی اون اول فوش داد.اون اول تاپیک زد.اون اول خصوصی پیام داد وحرفایی ک لایق خودشن رو ب من نسبت داد.شما تاپیک اون خانوموببینین ک چقددد ب من توهین کردن الکی

تاپیکتون رو کسی پست نذاشته خودتون میتونین پاک کنین ولی پاک نکنین بفرستم فنی ببینه چرا اینطوری شده

گلم نمیشه پاک کردتصویرحجمش زیاده ی کاری کنین فدات شم💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔