khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 عنوان بی عقلی 342 بازدید | 36 پست @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_5 جریان اینه ی خانومی تو یه تاپیکی گف یه کاربربااسم خیلی رشتی بش درخواست دوستی داده نی نیاروتگ کنین رسیدگی کنهمن نینییاراروتگ کردم اون کاربرم تگ کردم..بعداین کاربر بیشعور شروع کرده بمن میگه بی عقل..شماقضاوت کنین این درسته؟؟؟من اصن باش حرفم نزدم بمن میگ بی عقل خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️ 1400/06/31 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_5 خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
nazaniiiin_new عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 437 بنده خدا مشكل اعصاب داره همون نازنین سابقم (nazaniiiin) گویا اختیار پولمو نداشتم ترکیدم 😂 (( من دیگه اون اوس موسی سابق نیستم ))🤪
khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 من اصن بااون کاربرحرف نزده بودم ب چ حقی بمن میگ بی عقل وواس من تاپیک میزنه؟؟؟ خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 بنده خدا مشكل اعصاب داره اره واقعا😂😂ایشالله خدا شفاش بده خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52395 سلام عزیزم نباید بهتون توهین میکردن ولی تگ کردنتون هم درست نبود من پست رو پاک کردم اسم به اون زشتی رو تگ کردین ممکن بود بیاد تو تاپیک فحاشی کنه تا من برسم همون رو اسکرین تگم میکردین کافی بود بهشون تذکر میدم ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 سلام عزیزم نباید بهتون توهین میکردن ولی تگ کردنتون هم درست نبود من پست رو پاک کردم اسم به اون زشتی ر ... سلام.نی نی یارهمین فقط؟؟؟؟؟؟اگ من بودم تاحالا ۲۰۰دفه تعلیق شده بودم..هزار تاتاپیک زده برام هزارتابی احترامی کرده..کلی ادم توتاپیکش جم کرده..این درسته؟؟؟عدالته؟؟؟ک یکی ب کسی بی احترامی کنه بی دلیل؟؟؟ خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
nazaniiiin_new عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 437 اره واقعا😂😂ایشالله خدا شفاش بده حالا با ايشون كاري ندارم ناراحت شده تگ كرديولي يبارم من با يكي بحثم شد درخواست دوستي داد فك كنم ميخواست بياد خصوصي فحشم بده😂 همون نازنین سابقم (nazaniiiin) گویا اختیار پولمو نداشتم ترکیدم 😂 (( من دیگه اون اوس موسی سابق نیستم ))🤪
khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 حالا با ايشون كاري ندارم ناراحت شده تگ كردي ولي يبارم من با يكي بحثم شد درخواست دوستي داد فك كنم مي ... تگ کردم چون بی دلیل بم گف بی عقل.من اصن یدفه م باش چت نکرده بودم قبلااره فککنم خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
khanomahwazi مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14266 چرا حرفای خودتو نمیزاری پس عدالت یعنی فوشای خودتم بزاری https://www.ninisite.com/discussion ... اره من گفتم ولی اول کی ب کی گف بی عقل؟؟؟؟؟؟تو ک عادلی اسکریناییم ک گذاشتم ببین خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
annie_leonhart عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 3299 سلام عزیزم نباید بهتون توهین میکردن ولی تگ کردنتون هم درست نبود من پست رو پاک کردم اسم به اون زشتی ر ... سلام نی نی یار میشه کاربری دوم منو یعنی @miss_yass رو تعلیق کنید میخوام ببندمش لامصب با هردینی که بشمارم آخرش میریم جهنم😐🚬👌.
هورتانسیا عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 13901 عزیزم حالا نی نی یار دیگه هیچکدومتون رو تعلیق نمیکنه خوشحالم که فعالیت میکنی 💐